Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1994 Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıt Hakkında Lütfen Yardım
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. ilk kullanımda kırmızı ışık yandıktan sonra 20 ytl lik gaz doldurdum ve 35. km de ışık tekrar yandı. şimdi ise 5o ytl doldurdum daha bitmedi bakalım ne olacak. normal...
doru diyosunuzda arkadaşlar benim sormamdaki amaç sadece bilgi içindi... şu an aracı denemek için aldım eğer motorda veya herangi bir yerinde büyük bir arızası yoksa inş olmaz almayı düşünüyorum
verdiğiniz bilgiler için sağolun arkadaşlar. tabi faruk beyin dediği gibi kullanıcıdan kullanıcıya fark ediyordur. en iyisi fiyatta anlaştıktan sonra aracı alıp şehir içinde test etmek daha net bilgiler verecektir.
çok teşekkür ederim size özel mesajda gönderdim. kusura bakmayın ama gerçekten acil yardıma ihtiyacım vardı. birde bişey daha sorucam başka nelere dikkat etmeliyim. birde almak istediğim araç sıralı sisteme sahip. yani tüp...
hoşbulduk uğur bey. vermiş olduğunuz linke tıklayıp tanıtım yaptım. acaba bana yardımcı olabilirmisiniz
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
merhaba arkadaşlar adım süleyman. ticaretle uğraşıyorum. arama motoru sayesinde sitenizi buldum ve üye oldum. bilgi alış-verişinde bulunmak için güzel bir ortam. herkese selamlar
selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum. sizden bir konu hakkında yardım isteyecektim. bir tane 1994 grand cherokee 5.2 v8 buldum almayı düşünüyoruz ama beni en çok rahatsız eden sıralı lpg sistemde şehir içinde ne kadar yakacağı. forumda araştırdığım kadarıyla şehir içi km. de 30 ile 45 ykr...