Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BASKAN JEEP ÖNCELIKLI AMAÇLARI:
HER SEKILDE JEEP 4X4ARAÇLARINDA MAKSIMUM DÜZEYDE YENILIKLERDE ÖNDER OLMAK JEEP SERVIS ANLAYISIMIZDA NEYI, NASIL DAHA IYI YAPABILIRIZI ARAMAK.
SIZLERDEN GELEN OLUMLU VE OLUMSUZ HER TÜR ELESTIRININ, BIZLERI BIR ADIM ILERI GÖTÜRECEGI INANCIYLA, SIZLERIN IHTIYAÇ VE...
Ynt: Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)
30 agustos t bagdat cadtesine inerız bende buyuk bayrakta var gerdırırız uzerınee.....fena olur.. ;D
Ynt: Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)
tyt fan degerlı kardesim parası olan pajero .suzukı alıyo... parası olmayan cj alıyo demıstınya bence sen bu ıse cj alarak baslasan ıyı olur yoksa kasgucu fılanyalan olur.....off-road ta ılk adım cj ismakınası...
vallahı can kardesım 2007 de öle kaptırdımkı nerdeyse her hafta bir ılde yarıstaydık kım cagırsa bu spor ıcın seve seve işimi gücümü bırakıp gıttım ...tabiki eli bosta göndermediler saolsunlar kulupler. tek arac...
degerli arkadasim tv basındakı insanlardan off-road nedır bılmeyenler var halıyle erol beyde sınıf ları anlatsa ne anlıycaklarkı .sonucta sınıfta olsa mahallede sampıyon olmamısım turkıye capında federasyon...
degerlı arkadasım google da murat taslıdag yazarsan benı erol bey in şampiyon yapmadıgını göreceksın sanırım. araştırmaların bıraz zayıf kendını gelıstır. www.baskanjeep.com .ayrıca herzaman beklerım öğrenmek...