bassturbine kullanıcısının son içeriği

1. B

Ucuz Mobil Cb Anteni Ve 5/8 Çatı Anteni

Selam size nasıl ulaşabilirim?
  2. B

President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var

Ynt: President Cb Hakkında Yardımınıza İhtiyacim Var Gündüz vakti sabah 8 ila akşam üstü ortalama 4-5 e kadar propagasyon denen iyonosferin yansıtmasıyla yurtdışındaki farklı ülkelerin sinyalleri bizim Türkiye atmosferinden içeriye düşer, bu vakitlerde yabancı çoğu kimseleri duyabilirsiniz...
  3. B

Ynt: President Cb Hakkında Yardımınıza İhtiyacim Var Ben şahsen çok eskiden 95 senelerinde bu telsizin popüler olduğu zamanlarda kullanıyordum, şimdiki zamanlar pek popüler değil internet cep telefonları vs. çıktığı için, yaklaşık 3-4 aydır istanbuldan çıkış yapıyorum zeytinburnundan Kodum...
  4. B

Ynt: President Cb Hakkında Yardımınıza İhtiyacim Var Selam Rehan bey, bahsettiğiniz konu amatör telsiz lisansıdır, halk bandı 11 metre-27 mhz de görüşülen cihazlar için geçerli değildir lisanssız kullanılır, ayrıca lisansınız olunca 5 watt ı geçersiniz diye birşey yok 27 mhz-halk bandı için...
  5. B

Ynt: President Cb Hakkında Yardımınıza İhtiyacim Var Üzerindeki tuşlar; Am-fm Am ve fm modülasyon-ses (bindirme iletme) farkıdır, am 1 watt çıkış yapar fm 4 watt çıkış yapar kısaca fm daha parazitsiz ve temiz ses iletir.Kısa dalga radyo ve fm radyo örneği gibi... Karşınızda kişi fm den...
  6. B

Ynt: President Cb Hakkında Yardımınıza İhtiyacim Var Çıkışları yanığa benziyor anlatılanlardan...
  7. B

5/8 Çatı Anteni ve Yıldırım

Ynt: 5/8 Çatı Anteni Ve Yıldırım Allahın izniyle birşey olmaz rahat olun biraz, aşırı yağmurlu gök gürlemeli günlerde cihazınızın arka anten girişine taktığınız anten soketini cihazdan ayırıp boş yere bir yere bırakırsınız olur biter...Ayrıca metal yerler açıkta olsun (anten ucu) çıplak olsun...
  8. B

Denseı Melodi - Power Mike

Ynt: Denseı Melodi - Power Mike Kusura bakmayın ben yanlış yazmışım, ''SARI'' yerine sağı yazmışım mandala basılan yerin üzerindeki SARI renkli düğmeyi sormuştum.
  9. B

Ynt: Denseı Melodi - Power Mike Tamam, yanındaki minik sağı düğme nedir?
  10. B

Ynt: Denseı Melodi - Power Mike Selam; Giriş soketinin fotoğrafını ekleyebilirmisiniz?
  11. B

Cb Fm Am 80 Kanal Telsiz

Ynt: Cb Fm Am 80 Kanal Telsiz Selam; Cihaz halen duruyormu acaba?telefonuzu verebilirmisiniz özelden mesajda attım size..
  12. B

Uniden BC72XLT Scanner Telsiz frekans Tarama Cihazı

Ynt: Uniden BC72XLT Scanner Telsiz frekans Tarama Cihazı Selam; amatör lisansı olmayanlar gazeteci olmayanlar bunun gibi dinleme cihazlarını dinlemeleri kullanmaları serbestmidir?
  13. B

Satılık Midland alan 9001 telsiz

Ynt: Satılık Midland alan 9001 telsiz Heey maşallah! :)))
  14. B

Magnum 1012 / Super Radio SS-301

Ynt: Magnum 1012 / Super Radio SS-301 Güzel birşey arıyorsunuzda bizim buralarda bulması zor gibi :)
  15. B

GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR

Ynt: GÖRÜNTÜ AMAÇLI KULLANILACAK TELSİZ ANTENİ ARANIYOR Banamı dediniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR