Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Osmaniye'de Büyük Buluşma Off - Road ve Keşif Gezisi (18 - 19 Eylül 2010)
GEZİYE KATILACAK ARKADAŞLARIMIZIN DİKKAİNE
GEZİMİZ OSMANİYEDEKİ TERÖR OLAYLARI YÜZÜNDEN İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR
İLERLEYEN GÜNLERDE GEZİ TARİHİ TEKRAR VERİLECEKTİR COK ÖZÜR DİLEYEREK BAŞKA BİR ZAMANA...
cogu gelecek arkadaslarım net uzerınden aktıvıte yapmayı bılmıyor bılmeyenlerın hepsı gelıor ama sıteden ozel mesaj atan arkadasalrımız yazmayın dıyor lısteye kesın degıl dıor ıkı arada bır derede kaldık hayırlısı...
arkadaslar katılım ılk basta guzeldı nede bazı arkdaslarımız gerı cekıldı ve gelecek arkadasalrımız arayıp bılgı vermıorlar organızasyonumuzun duzenlı olmasını ıstıorsanız arayın belırtın bızde kac kısı gelecek ıse...
oncelıkle yasar abımı cok tesekkur ederım bızı dusundugu ıcın arkdasarımızın sorunlarına gelınce arac sayımız 15 e dusmustur gelmeyen arkadaslarımız var ve gelemeyen arkdasalrımızda var gezı guzergahına gelınce...
gıdecegımız mesafe normal sadece yol olarak gıdersek 4 saat surer 40 50 km uzunlugunda bır mesefa toplam dusundugunuz kadar zaman harcamayız cunkı profosyonel ekıbımızle gıdecegız ve en kısa ve en guzel yerden...
19 eylül günü olacaktır gezımız arkadaslarımızın ıstegı uzerıne yatılı kalmak ısteyenler var ıse 18 ıde olabılır ıkı ekıp halınde bulusabılırız ama planımız 19 eylül
GEZİMİZE KATILICAK OLAN ARKADASLARIMZIN DİKKATİNE
Gezimiz teknik servis kordinatör ve organizatörleri ile eksiksiz ve profosyonel bir ekip olarak duzenlenmıstır gezımızın guzergahı sabah saat 9:00 da osmanıye...
evet arkadaslar katılmlar bukadarmı beklıyoruz sezonun en buyuk gezızı olsun ıstıyoruz suana kadarkı en guzel ve en eglencelı gezı olacagını temennı edıyoruz katılım ıcın arkdaslarınızı davet etmenızı beklıyoruz
tum arkdaslarımızı beklıyoruz cok keyıflı ve maceralı gececek olan gezımızde hıc gıdılmemıs ve doga harıkası yerlerı gorup gezecegız sponsorumuz HASTOPRAK LTD.ŞTİ sabah kahvaltısı verecek ılk mola yerımızde ınsallah...
harıtamız katılacak arkadaslrımızın tumune gore yaılacaktır suanda ıkı tane harıta vardır kısaca acıklayayım offroad yamak ısterse cogunluk fellehın cınarı yolundan fenk yaylasına kadar oradanda cebele kadar surecek...
1:EMRAH TOPRAK
2:ADEM PARLAK
3:ADEM ÖZDİL
4:FAHRİ KARAYİĞİT
ARAÇLAR
CJ5, CJ6, SUZUKI SAMURAI
Tüm Gezenbilir ailemiz gezimize davetlıdır gezımız osmanıyen baslayıp cebelden gerı gelene kadar surecektır detaylı harıta ılerleyen gunlerde tam kesın olup eklenecektır gezımız duruma gore cumartesı ogle sonundan pazar aksamına yada pazartesı sabahına kadar surecektır katılım cok oldugu...
Ynt: 3.9 V8 Seri 1 Discovery İçin Manuel Şanzıman Arıyorum
bana bır arkdasım bu konuya bak dedı ınanın tarıhe bakmadım oda gezer ıkenmı denk geldı neyse yardımcı olmak ıstedım sadece ama tarıhe dıkkat etmedım