bay adem kullanıcısının son içeriği

1. bay adem

Yeniden Subaru...2007 Forester Ve Izlenimlerim

Erol bey hayırlı olsun,
  2. bay adem

Ilgilenirseniz Satlık Aracımız Var

Aracımız satılmıştır.
  3. bay adem

2011 Ssangyong Kyron 2.0 XDI 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 236124226 Fiyat güncellendi
  4. bay adem

Merhabalar bakımlı ve donanımlı aracımız satıyoruz. 2011 Ssangyong Kyron 2.0 XDI 68.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 236124226
  5. bay adem

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan Yaşar hocam hayırlı yolculuklar. Ben de Kazakistan-Kırgızistan- Rusya -Moğolistan gezisi yapmak istiyorum. sizden çok şey öğreneceğim.. Antakya dönünce müsaade ederseniz sizi ziyaret etmek...
  6. bay adem

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu iyi yolculuklar :) gezi ve araç ile ilgili yazacaklarınız ilgi ile takip edeceğim.
  7. bay adem

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Mükemmel motor
  8. bay adem

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları
  9. bay adem

Otokar'ın Defenderlarından Almak İstiyorum, Yardım ve Fikirleriniz Lütfen.

Ynt: Otokar'ın Defenderlarından Almak İstiyorum, Yardım ve Fikirleriniz Lütfen. ben iki üç ay önce telefonal sordum.istenilen tipte araç satışı yapmaktalar.Ekstar her hangi bir istek varsa o konuda pek sicak bakmamaktalar.standartların dışına pek çıkmamaktalar.
  10. bay adem

Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım hayırlı olsun:Allah kazadan esirgesin.Güle,güle kullanın.Çok güzel olmuş.
  11. bay adem

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri 98 modelde olsa Fiyatı biraz yüksek, Askeriyeden değil,büyük ihtimalle telekom çıkışlılar.
  12. bay adem

Land Rover 110 TDI

Ynt: Land Rover 110 TDI Reha bey Bu araç Adanada yarın arabayı görmeye gideceğim,Adanada yekili servis var.Şimdi onlara götürsem adamlar her parçasını beliki değiştirmemi isterler. tanıdığım bir usta var ona baktıracağım.hemde ustayla pazarlık daha iyi olur her halde diye düşünüyorum.iyi...
  13. bay adem

Land Rover 110 TDI

Ynt: Land Rover 110 TDI ilan adresleri vermek ne kadar doğru bilmiyorum.Yöneticilerden özür dilyerek aşağıdaki adreste araç var.Acaba öneriniz nedir.?http://www.sahibinden.com/acil_satilik_300_tdiWQQaXQQ9298813WQQpXQQdisplayitem
  14. bay adem

Land Rover 110 TDI

Ynt: Land Rover 110 TDI Türkiyede bu motorların satıcısı varma acaba ?
  15. bay adem

Land Rover 110 TDI

Ynt: Land Rover 110 TDI Edaghan bey, internetde rastladım, Alamanca galiba bir açıklaması var.Belirttiğiniz motor.İyi günler. International HS 2.8 TGV Dieselmoto HS 2.8 TGV Dieselmotor De HS 2.8 TGV is een nieuwe moderne versie van de 300 TDI motor. Gebaseerd op de 300 TDI heeft deze motor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.