begumsss kullanıcısının son içeriği

1. begumsss

Oyuncak Topluyoruz

Ynt: Oyuncak Topluyoruz teşekkürler.Okullardan bir sonuca ulaşabilirsem sizle bağlantı kurucam..bu arada face de bulamadım grubu..
  2. begumsss

Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız?

Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız? teşekkür ederim Kemal bey.Yüce Allahım hiç kimseyi evlat acısıyla sınamasın.
  3. begumsss

Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız? çok teşekkür ederim..ne yapılabilir diye düşünedururken kimbilir kimler heran taptaze tertemiz gençleri uyuşturucuyla tanıştırıyor.Benimde katıldığım Siyaset Meydanında gizli bir tanık okullara nasıl sokulduğunu tüm açıklığıyla...
  4. begumsss

Oyuncak Topluyoruz

Ynt: Oyuncak Topluyoruz istanbulda çok sayıda anaokuluyla bağlantım var.Artık kullanmadıkları oyuncaklar varsa isticem.Eğer toplayabilirsem yollamak için kimle bağlantı kurmam gerekiyor ?
  5. begumsss

Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız? Kemal bey,forumda kızımdan yola çıkılarak Esra hanım'ın açtığı bu konuya katkılarınız için size minnettarım..Zafer bey ise konusunda mükemmel bir insan.Kendisiyle birlikte katıldığımız Siyaset Meydanı'nda tanışıp konuşma imkanım...
  6. begumsss

Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız? herkese sonsuz teşekkürler ediyorum.Evet ben kızımı kurtarmak için mücadele verdim ama ne kadar boş bir mücadele olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.Çünkü uyuşturucunun en kötü olanıyla tanışmıştı benim kızım.Ve maalesef bundan tamamen...
  7. begumsss

Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız? nasıl alındığınıda nasıl alışıldığınıda ne yazıkki çok iyi biliyorum canım.Melek kızım benle o kadar çok konuşurduki,buna kimse inanmaz..son derece açık,saf ,iyiniyetli ve dürüsttü.Benden bu konuda yardım istediğinde ona sorduğum...
  8. begumsss

Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız? Kemal beyin yazdıklarına hayran kaldığımı söyleyebilirim.Ayrıca benim üzerimden açılmış bu konuya iştirakından dolayı ayrıca teşekkür ederim.Birkaç sinek ve larvaların bulunduğu yuva arasındaki fark gerçekten çok önem taşıyor.Ama...
  9. begumsss

Çöpe Atacaklarınızı Bize Yollayın

Ynt: Çöpe Atacaklarınızı Bize Yollayın merhaba.bu okula yada benzer durumda başka illere yardım gidecekse lütfen bilgimiz olsun.Bizlerinde katkıları olur.
  10. begumsss

Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız? Tabiki sadece hastanede tedavi bunun için asla yeterli değil.Çıktıktan sonra mutlaka rehabilitasyona devam edilmeli.Bu rehabilitasyon süresi eroin konusunda malesef ömür boyu devam edilmesi gereken bir süreç.Amatem in rehabilitasyon...
  11. begumsss

Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız? çağdaş ın tespiti çok doğru.Kötü alışkanlıklara başlamak ve devam ettirmek için sadece bir etken yeterli değil.İlk önce ve en önemli etken kişilik yapısı,sonra aile yapısı,arkadaşlar ,yaşadığı çevre ..bunların hepsi çok önemli.
  12. begumsss

Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız? çok teşekkür ediyorum.Ne olur elinde imkanı olanlar şu Amatem sorununu ele alırmı? Katıldığım Tv programlarını izlemeyenler varsa kısaca sözetmek istiyorum.Amatem 94 yatak kapasiteli bir bağımlılık tedavi merkezi.Bu kapasitenin yarısı...
  13. begumsss

Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız? öncelikle şuna dikkat çekmek istiyorum.İlkokulların çevresinde ilkokul çocuklarının sigara içtiğini herhalde hepimiz görmekteyiz.İşte bu başlangıç.Lütfen 5 dakikamızı ayırıp o okula girerek müdürü uyaralım. Ve birde önemli konu şu ki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,968
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri