Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tayfun Bey tekrar merhaba
573 Pt modeli 250 genişlikte, sizin karavan 209 sanırım. Bu genişlik konusu bayağı sıkıntı olacağını kullanıcılardan öğrenmiş olduk. Biz 5 kişilik bir aileyiz. O yüzden alacağımız karavanın biraz geniş olması gerekiyordu. Bizde Büstner Averso Plus 510 TK sipariş ettik...
Mustafa Bey merhabalar.
Gezinizi baştan sona kadar okudum. Çok güzeldi. Öncelikle tebrik ederim.
Çekme karavanla dolaştığınız için bir kaç şey sormak istiyorum müsaadeniz olursa.
Bende çekme karavan düşünüyorum. Kamp alanı olmayan bir yerde karavanı ayırıp gezdiğinizde herhangi bir problemle...
Merhabalar.
Bende de sizin gibi üç çocuk (3,13,18) var. Birisi büyük çok bize katılmaz ama yinede gelirse diye bende sizin gibi arka tarafı ranzalı olan modeli düşündüm. Tabii 17 m3 araçta.
Bir kaç firma gezdim. Arka tarafı ranzalı modelde sabit ranzaların biraz sıkıntılı olduğunu gördüm...
Merhabalar.
Bende sizin gibi kendi açımdan prosedürleri yerine getirdim. Aracımı değiştirdim. Ehiyetimi BE eye çevirdim. Araca çeki demiri taktırdım. Sadece karavanı alıp yollara düşmek kaldı. Bu arada Aydos karavan ile görüştüm. Motokaravan üretimi yapan bir kaç firma ile de görüştüm...
Merhabalar.
BE ehliyetimi aldım en sonunda . Antalya'da Aktan Sürücü kurusu var. Oradan aldık. B ehliyet olduğu için Sadece direksiyon sınavına giriyorsunuz. Yaklasik 1 ayda sonuçlandı. Maliyet ise 1400 TL civarı oldu.
Selamlar
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevgili dostlar merhabalar.
Malumunuz ehliyet sisteminde 750 kg üstü çekme karavanlarda ''BE'' ehliyet isteniyor. Ben de ''B' ehliyet var.
Alanya'da yaşıyorum. Ehliyet değişimi için sürücü kurslarına müracaat ettim, ama maalesef Alanya'da ve ''BE'' ehliyet eğitimi verecek alt yapısı olan...
Merhaba Dostlar.
Bir kaç gün önce İstanbul'da Adria Karavana uğradım. Burada 5 çeşit çekme karavan var. Bu karavanlardan bazılarının dış yüzeyi saç, bazılarının polyester olduğu bilgisini aldık.
Polyester karavanlar biraz daha ağır ve fiyat olarak ta, biraz daha yüksek. Aynı boylardaki saç...