bekko kullanıcısının son içeriği

1. bekko

İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 merhaba, bende aracımı (fj80) elektronık ateşleme cevırmek ıstıyorum, acaba malıyetı ve atıları ne olur? sızın tecrubelerınız ne yönde performans ve yakıt yönünde? tesekkurler
  2. bekko

1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz?

Ynt: 1992 4.2 Dizel Vx 80 Alınırmı? Nasıl Bilirsiniz? selam arkadaşlar, evet fıyatlar bmalesef alon olmuş gıdıyor, ama 35 e bu araç kâğıt kürek sorunu yoksa ve ,mekanık kontrolü tem servıste yapılıp sonuca gore alınır, kapsamlı bır bakım ıle cok güzel expedisyon aracı olur, turbolu degıl...
  3. bekko

AKDENİZ OFFROAD GRUBU

Ynt: AKDENİZ OFFROAD GRUBU cok guzel kareler gercekten, bundan sonrakı gezıler hakkında bu sayfayı takp ederek haberdar olabılecekmıyız? syg
  4. bekko

SATLIK TOYOTA VX 80

Ynt: SATLIK TOYOTA VX 80 arkada lsd var, 100/100 kılıt yok, cok yakar az kacar ,orjınal lastıkle ıdare eder, arazıde camurda zorladınmı debrıyaj sıyırır orjınal parca kullanılmamıssa , cekıcı cagrılır, masraf masraf ,aman dıkkat, ama mekanık arabadır parcalar orjınalsa bakımlıysa sorun cıkarmaz...
  5. bekko

Cabbar Arkadaşımız için Çelik Tampon ve Vinç

Ynt: Cabbar Arkadaşımız için Çelik Tampon ve Vinç güzel olmus, bırde mat sıyah oldumu super goruncek,
  6. bekko

AKDENİZ OFFROAD GRUBU

Ynt: AKDENİZ OFFROAD GRUBU hayırlı ugurlu olsun, guzel etkınlıklerınızı takıp edecegız,
  7. bekko

9.000 TL'ye Kadar Jeep CJ** Almak İstiyorum Ama Hiç Bir Şey Bilmiyorum

Ynt: 9.000 TL'ye Kadar Jeep CJ** Almak İstiyorum Ama Hiç Bir Şey Bilmiyorum selam arkadaslar, eskı bır cj sahıbı olarak bu ıse gonul vermıs heveslı arkadaslarıma soyleyecegım tek cumle şudur; cj almak zorunda degılsınız, butcesı kısıtlı olanlar ıcın kesınlıkle uzak durulması gereken arac, sakın...
  8. bekko

şu vx80 için yorumlarınız

Ynt: şu vx80 için yorumlarınız hayırlı olsun, ıyı gunlerde kullanın, ben olsam yuksek hacımlı aracları elden cıkarırım, 2014 de kı mtv duzenlemesınde durum cok cıddı olacak, tabı ensesı kalın olana farketmez, olan yıne orta hallıye olur,
  9. bekko

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

Ynt: lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz??? ben arkada kılıt var sanıyordum?
  10. bekko

vıctorınox rescue tool model isviçre cakısı

Ynt: vıctorınox rescue tool model isviçre cakısı http://victorinoxrescuetool.org/ eklı lınktekı sarı fosforlu olan modeldır
  11. bekko

vıctorınox rescue tool model isviçre cakısı

fosforlu sarı renklı olan model kılıfı ıle 100 tl sıfır gıbı, pazarlıksızdır,
  12. bekko

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT satıcı belkı pazarlık payını yuksek tutup ıstedıgı marja cekmeyı amaclamıstır, aracı gercekten almak ısteyen aracın basına gıtmelı ve pazarlık baslamalı dıye dusunuyorum, yada 1.5 sene daha bekleyıp yenı vergı sıstemıne gore tercıhını belırlemelı,belkı ozaman bu...
  13. bekko

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
  14. bekko

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye kürsad bey e bılgı ve tecrube paylaşımlarından ötürü sonsuz tesekkurler, bence kendısı offroad hobısıni bır adım daha ılerletmelı,tabı zamanı varsa, aracı bulmalı ,yada musterının var olan aracını,aklına yattıgı sekılde ( musterı hangı tarzda arac ıstıyorsa...
  15. bekko

vx 80 ic izolasyon onerilerinizi bekliyorum.

Ynt: vx 80 ic izolasyon onerilerinizi bekliyorum. evet haklısınız Gökhan bey, ben sadece malzemenın su tutmaması olayına odaklanmısım, ses kesme konusu şimdilik muamma. selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri