Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: trans şaft iptali ve iki şanzımanın birleştirilmesi
selam ilk etapda bende sizin gibi düşündüm fakat sonra inceleyince aslında rusların dünyanın farklı yerlerine farklı motor ve şanzıman lı araçlar gönderdiğini bu yüzden hepsine farklı döküm kalıp yapmaktan kaçtığı için iki ayrı parça...
Ynt: tran şaft iptali
malum nivanın problemleri belli bazı arkadaşlara göre normal bana göre değil
aracıma orjinal ayırıcı ve pervane şaf getirttim ve lsd bunlardan memnunum
trans şafta gelince bana kesinlikle güven vermiyor sıfır şanzımanın bilyasını bozuyor aracın ağlama nedeni yine şaft...
Ynt: Sürekli 4*4'de Lada Niva'da Sorunlara Son
öncelikle ben teşekkür ederim foto ve video olıcak arabaya masraf edip etmemek konusunu en başta yazmıştım alel acele parçaları takıp neticeyi görmek istedim masraf etmeye karar verdim kaporta boya deri döşeme +klıma olucak fotoları paylaşıcam...
bu gün ayırıcı ve şaftları taktık ladaya en sonunda arabayı havada çalıştırdım 2x ya aldım arkalar dönerken önleri elimle istediğm yöne çevirdim gazla 120 zoraki yapan araba havalimanı yolunda 150 çok rahat yaptı bassam daha gidecek artı inleme...
nihayet bu gün ilk açtığım konudaki parçalarım artık elimde pazartesi takıcaz sonucu gezen bilirdeki tüm dostlarla paylaşıcam
bir adet ayırıcı iki çeker dört çeker dört kilit olmak üzere 3 konumlu
iki adet şaft iki tarfıda aks şeklinde
iki adet...
selam yeni aldığım arazi sanzımanı iki çeker ve 4 çeker şeklinde geldi yakıt ve gürültü büyük oranda azaldı şuan arka şaftın kasma sesini gayet rahat duyabiliyorum sürekli dört olan arazi şanzımanı varken sesin nerden geldiğini bile anlamak mümkün...
Ynt: Bende Nivacı Olmayı Düşünüyorum Yardım
foto temsili yüzlerce foto buldum hepsini inceliyorum lastik cok büyük farkındayım daha öncede yazdım abartıyı sevmiyorum selamlar:)
http://www.lada.cc/tech/m11.html bu adreste nivanın şemaları var lazım olan arkadaşlar faydalansın :)
Ynt: Bende Nivacı Olmayı Düşünüyorum Yardım
selam ben 88 model bahsigecen aracı aldım işim gereği bir buçuk ay olduğu gibi durucak daha sonra kaporta boya yürür ve döşeme olak üzere özel bir araç yapmaya çalışıcam ama görünüm sadelikden yanayım iç döşeme resimdeki gibi farksız araçta artı...