beko97 kullanıcısının son içeriği

1. B

Sj 96 model sinyal kolu ariyorum

96 model sj selektör kismi arizalandi tütmüyor.cikma kol elinde bulunan arkadaşlar varmi
  2. B

Sj Sinyal Kolu

96 model samurai sinyal kolu arıyorum , elinde olan arkadaş varmı ?
  3. B

Suzuki - Çıkma Yedek Parçalar

Ynt: Suzuki - Çıkma Yedek Parçalar Kemal Bey, 96 model samurai ön aks kafası 2.adet lazım bulunurmu.
  4. B

serie 3 hararet yapması hk

Ynt: serie 3 hararet yapması hk merhaba arkadaşlar , sorun hararet müşiri göstrge ile uyumlu değil ,orjinalide gelmiyormuş,serie 3 hararet müşiri olarak satılanlar 240 ohm değer verirken orjinal bir araçta ölçtüğüm 400 ohm değer göstriyor. Ayrıca haraet gösterge kırmızı noktadayken kızıl ötesi...
  5. B

Ynt: serie 3 hararet yapması hk Tşk.ayrıntılı açıklamışsınız ilk firsatta soğutma sistemini temizleteceğim.
  6. B

2.senedir serie 3 sahibiyim aracımın hararet göstergesi çok az yükseliyordu,şüphelenip yenisiyle değiştirdiğimde hararet göstergesi zamana bağlı olarak ( 10 dk sonra.) kırmızı noktaya kadar yükseldiğini gördümkışın kırmızı noktaya daha geç ulaşıyor.çorlu istanbul arası ara sıra gelip gidiyorum...
  7. B

series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur

Ynt: series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur merhaba , 74 model seri 3 için el fren merkezi lazım bulunurmu
  8. B

Ynt: series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur merhaba oktay 74model seri 3 için silecek motoru varmı slm.
  9. B

Ynt: series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur Merhaba ,teker frezesi 12 ,dişli buna göre 2.adet hub lazım slm
  10. B

Ynt: series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur merhaba oktay 73 model seri 3 aracım için ön tekerlere hub taktıracağım varmı ?
  11. B

1975 Land Rover 88 Series III 2.3

Ynt: 1975 Land Rover 88 Series III 2.3 pahalı lpg gerek yok bende hedef marka lpg var hiç bir sorunlada karşılaşmadım
  12. B

Ynt: series II ,III çıkma yedek parçaları bulunur merhaba bende 88 seri3 var 74 model ,kapıları krikolu tip kapı ile değiştirmek istiyorum,krikolu tip sol,sağ kapılar varmı
  13. B

Arka Çalışma Lambası

Ynt: Arka Çalışma Lambası NASIL SİPARİŞ VEREBİLİRİZ

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz