berbatow18 kullanıcısının son içeriği

1. B

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar elbette çok memnun olurum bu proje de elimde sadece hayallerim ve planlarım var bana yol arkadaşı olacak tecrübeleriyle yardım edecek dostlara itiyacım var siz de karavan sahibi misiniz???
  2. B

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar fikirlerinizin bir kısmına ben de katılıyorum ama hem biraz rahata düşkünlük hemde asıl sebeplerden birisi eşimi ikna etmek gerektiği için otobüs karavan fikri beni kurtaran tek seçenek bu işe girerken aldığım tepkiler başlangıçta bu doğrultuda oldu ama o işi de 2-3...
  3. B

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar o kadar profesyonel bir pc kullanıcısı değilim ama daha basit bir program önerirseniz kullanmak isterim bu arada ilginize teşekkür ederim
  4. B

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar bir işi yapmaya karar veriyorum ve konu ile ilgili araştırma yapmaya karar verdikçe karşıma yeni yeni şeyler çıkıyor ve hayal çıtam devamlı yükseliyor karavan konusu uzun zamandır aklımda var dı ve konu hakkında ciddi adımlar atmaya başladıkça basit bir çekme karavan...
  5. B

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar serkan bey benimde zaten trilyonluk zengin olduğum söylenemez epey bi araştırdım 60- 70 milyara gayat iyi bir otobüs almayı planlıyorum ardına 30 - 40 milyarada a dan z ye tüm dekorasyonunu yaparsam max 100 milyar olur diye düşünüyorum zaten normal bir motokaravan için...
  6. B

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar geçenlerde otobüs karavan hakkında fikir diye bir konu açtım ama site sakinlerinden pek bi tepki alamadım ama kararlıyım büyük bir otobüsü bir insanın bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dekore edeceğim araştırmalarım sonrasında bana fikir verecek yüzlerce resime...
  7. B

Karavan ile Dünya Turu Yapacak Ekip Arkadaşları Arıyorum

Ynt: Karavan ile Dünya Turu Yapacak Ekip Arkadaşları Arıyorum katılmayı çok isteri ama ne zaman orasını bilmem
  8. B

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar yok ya o kadar zengin olduğumuz yok 50 ila 75 milyar arası idare edecek bir otobüs alacağım 25 ila 40 milyar arasında da dekore edeceğim maksimum 100 milyar işte voyagertürk.com sitesini inceledim otobüs karavan için dekorasyon yapıyorlar 10 000 dolara isterseniz siteyi...
  9. B

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar yapmayı planladığm karavan örneklerini paylaşmak istiyorum bunlar bana esin kaynağı olan eserler bu projmin artılarını ve eksilerini paylaşırsanız sevinirim
  10. B

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar hocam aklıma başka fikir gelmiyor diğer türlü yapamam diye düşünüyorum otobüs veya kamyonu neden uygun görmüyorsunuz türkiye şartlarna koca kamp alanına sığmayacak bir şey değil sonuçta
  11. B

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar arkadaşlar karavan merakım yeni başladı ve sitenize de yeni üye oldum maddi durumum iyi sayılır büyük bir kamyonu yada otobüsü karavan şeklinde son derece mükemmel bir şekilde yaptırmayı düşünüyorum rahatıma biraz fazla düşkünüm otobüs karavan da bir evde olması gereken...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri