berepemi kullanıcısının son içeriği

1. B

08-11 Ağustos 2013 | Yalova - Dipsiz Göl Kampı

Ynt: 08-11 Ağustos 2013 | Yalova - Dipsiz Göl Kampı Mükemmel bir gezi ve paylaşım olmuş.emeklerinize sağlık.iyi gezmeler kardeşler....
  2. B

İzmir-Antalya-Kemer-Olympos-Kaş-Kalkan-Patara-Ölüdeniz-Dalyan-Marmaris gezimiz

Ynt: İzmir-Antalya-Kemer-Olympos-Kaş-Kalkan-Patara-Ölüdeniz-Dalyan-Marmaris gezimiz resimleri açamadım.bendemi problem var,yoksa resimlermi silinmiş..
  3. B

Antalya - Adrasan

Ynt: Antalya - Adrasan Bu yaz tatilde adrasandaydım.güzel bir yer.ama balık yakalayamadan döndüm.
  4. B

Bir Rüya: Olimpos / Antalya

Ynt: Bir Rüya: Olimpos / Antalya resimler süper.olympos'a günübirlik 2 kere gittim.tekrar gidip tatılımı orda geçirmeyi düşünüyorum.
  5. B

Fethiye, Marmaris ve Datça'yı Özleyenlere!

Ynt: Fethiye, Marmaris ve Datça'yı Özleyenlere! 3 sene önce bende ölüdeniz,saklıkent,kayaköy ve gemile koyunu gezdim.resimlerinizi görünce tekrar gezmiş gibi oldum.gerçekten mükemmel resimler çekmişsiniz.bende resim çekmiştim ama benim resimler biraz amatörce olduğu için sizinkiler çok...
  6. B

Adrasan - Sazak koyu

Ynt: Adrasan - Sazak koyu sazak koyu na araçla gitmek mümkünmü acaba.
  7. B

Adrasan - Sazak koyu

Ynt: Adrasan - Sazak koyu temmuz ayında adrasandayım allah nasip ederse.inşallah gezip görebilirim ve bolca resim çekebilirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri