Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlginiz için teşekkür ederim.
Merhaba Özlem Hanım...
İlginiz için teşekkür ederim. Ben aslen Tekirdağlıyım. Gelibolu da bir süre bulundum. O çevreyi iyi bilirim. :) Ama gene de Muhakkak haber ederim. Olur da sizin yolunuz Antalya istikametine düşerse sizde haber edin. Sizi Akdeniz de görmek ve...
Arkadaşlar...
Hobby amaçlı kendim bir karavan üretiyorum. Ancak bittiğinde 750 kg altı karavanların yasal mevzuatı nedir? Belge ve ruhsatla ilgili İnternet de bilgi kirliliği mevcut. Trafikte ve uygulamalarda sorun yaşamamak adına konu hakkında net bilgisi olan varsa paylaşa bilirmi rica etsem.
Yücel hocam...
Kesinlikle faydası oldu.. Hatta ilk fırsatta sizinle irtibat kurmayı çok isterim... Buradan yapmak istediklerimi anlatmak hem uzun ve anlaşılmaz olabilir... Fikir ve yönlendirmeleriniz benim projelendirdiğim karavanı ortaya çıkartmamda çok yardımcı olacağını düşünüyorum. On yıl...
Yücel Üstadım hayırlı geceler...
Bende şimdi sizin şaheseri nasıl hayata geçirdiğinizi okuyup görselleri inceliyordum.
Özellikle şaseye bağlanan araba dingilinin fren sistemini devreye sokma konusu benim için önemliydi. Siz bu konuda gayet güzel açıklayıcı paylaşımlarda bulunmuşsunuz o zamanlar...
Öncelikle dönüş ve yorum için teşekkür ederim.
Aslında alko frenli dingil kullanmayı düşünüyorum. Ancak şase kendi yapımım olduğundan bazı arkadaşlar arabadan sökülmüş olan fren ve amortisör sistemi üzerinde olan bir dingil (Şahin marka araba) kulla bileceğim fikrini attılar ortaya. frenli...
Arkadaşlar...
Fikir ve bilgi almak adına...
400 x 200 boyutlarında bir şase için araba arka dingili kullansak. Arabadan sökülen dingil olduğundan üzerinde amortisör ve fren sistemi mevcut. Frenli bir kaplin alsak. Frenli kaplin ile arabadan sökülen dingili bir birine entegre edebilir miyiz. Bu...
Üstatlar, Arkadaşlar...
Ben Alanya da yaşıyorum. Antalya da araştırdım ama neticeye varamadım. Acaba Ankara İstanbul vs (Türkiye geneli) CTP Rulo satışı yapan bir yer şirket bilen var mı? Varsa bana bilgi verebilir misiniz?
Özlem Hanım,
Vermiş olduğunuz bu bilgi için teşekkür ederim. Sanayide arabamın ustası ile görüştüm o da sorunsuz çekebileceğimi belirtti. Tekrar teşekkür ederim. İnşallah seneye bizde ADAVAN'ımızla çanakkale taraflarına kadar gelmeyi istiyoruz.
Süper!!!!
Şase de kullandığımız 40x80x3mm ve 30x30x2mm yapımdan önce ki hesaplamalarda 146 kg ağırlık çıkmıştı.
Bugün şase bitti toplam ağırlık 86 kg bastı tartıda. 60 kg kar ettik. :) :) :)
Üstadım,
Güzel temenni için teşekkür ederim.
Lama takviyesini Şaseyi hazırlayan ustama şimdi yazdım. Konuyu biraz daha detaylı yazarsan ustaya detayı ile anlatayım.