Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim karşılaştığım örnekte de, sattığı malı kalitesizleştiren satıcı, alıcı böyle istediği için yaptığını söylüyor. Dediği doğruysa alıcıyı da anlamak mümkün değil. 3 sene önce karavan malzemeleri satan bir firmadan t5 aracım için ön cam güneşlik almıştım. Aldığım malzeme 3-4 milim...
Merhaba
Dişi 1/4 mü yaptırdınız 3/8 mi? Bir de Amazon.de den sipariş vermeye kalkınca bu ürünün Türkiye gönderimi yok uyarısı veriyor. Siz de böyle bir sorun oldu mu?
Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.
Merhaba
Öncelikle geçmiş olsun. Bence önce servise sorun. Yoksa bile getirtiyorlar. Yarın buradaki parçacıma da sorarım.
Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5
Merhaba
O parça içerden civata ile bağlıdır. Komple sökün. Orjinal lastiğini bulabilirseniz onları takın yoksa,temizledikten sonra sacın altından civata bağlantılarını Dyson mastik ile izole ederseniz içeriye su almaz. Eğer dediğiniz yerden yapmak...
Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5
Merhaba
Aşağıdaki konuda yazılanlara bakın isterseniz. Buradaki levhalar işinize yarayabilir. Tavandaki delikleri mastik yerine fiber ile ile kapatın daha sağlıklı olur. Sonuçta tavan da fiber. Çekyat koltuk için Küçük Japon mekanizma diye bakarsanız...
Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.
Çok geçmiş olsun. Adaletin bu konuda maalesef yapabileceği birşey yok. Cam taktırırken kapı içini iyice temizletmenizi öneririm. Kırıklar su tahliye deliklerini tıkıyor, su birikince sıkıntı olabilir. Değiştirirken plastik kaldırma...
Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?
Yakında cam yerine bunları takmak gerekecek:=))
http://www.enerjihaber.com/tamamen_seffaf_gunes_paneli-gunes-haber-2412.html
Ynt: Vw T3 Zorunlu Trafik Sigortası
Erim bey
Son günlerde reklamları dolanan generali sigortaya da bir bakın. Yeni olduklarından müşteri çekmek için uygun fiyat verebilirler belki. İnternet sitelerinden teklif alınabiliyor sanırım.