bettino kullanıcısının son içeriği

1. B

Grand Cherokee Bakım Ve Motor İle İlgili Yardım

Ynt: Grand Cherokee Bakım Ve Motor İle İlgili Yardım Dostum , hararet ve tüm diğer problerinin çözümü için tek yeri ,Sizlere söyledim. Siz bilirsiniz. Bakın , Jeep Garaj ve Davut usta ile - memnun kalan bir müşteriden daha başka bir alakam yoktur .
  2. B

Grand Cherokee Bakım Ve Motor İle İlgili Yardım

Ynt: Grand Cherokee Bakım Ve Motor İle İlgili Yardım Dostum , İstanbul Anadolu yakası - ZJ bakım ve tamir için - Jeep Garaj=Davut usta'yı tek geçerim. Aracını götür -kafan rahad eder.
  3. B

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012) Selam arkadaşlar, konuyu biraz geç açtınız. Geç oldu ama güç olmayacaktır. Lütfen listeye beni'de eklermisiniz. + Bahaddin Çelik (ZJ Wagoneer ) Sevgi ve saygılarımla.
  4. B

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011)

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011) Sn. Şafak bey, ilginize teşekür ederim. Saygılarımla. Bahaddin Çelik(bettino)
  5. B

Çalıntı Jeep ZJ

Ynt: Çalıntı Jeep ZJ Aracınızı bulduğunuz için çok sevindim. Bahaddin Çelik (bettino) :) :) :) :) :) :)
  6. B

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011) Takipteyim... >:( >:( >:(
  7. B

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011) Sn Hakan bey, forumda kurs ve sertifika dağıtımı hakkında hiç bilgi yok ? Ne durumdayız ? Lütfen bilgi verirmisiniz. Saygılarımla. Bahaddin Çelik (bettino)
  8. B

Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir

Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Sevgili Erkan bey , başınız sağa olsun .
  9. B

4x4 Araçlarımız için faydalı bilgiler

Ynt: 4x4 Araçlarımız için faydalı bilgiler Paylaşım için çok teşekürler. Saygılarımla.
  10. B

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011) Sn. Gezen bilir ailesindeki dostlar , arama kurtarma kursu biteli bir ay oldu. Kursa katılan ve yazılıp katılmayan vede ahh ahh vah vah eden arkadaşlardan hiç bir yorum ve hafta sonlarını Bizlere bildiklerini aktarmak için feda...
  11. B

1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar

Ynt: 1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar Lütfen bana'da gönderirmisiniz. i mail adresin : bettino1955@gmail.com İlginize teşekür ederim. Saygılarımla. Bahaddin Çelik (bettino)
  12. B

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011) Sn. Seval hanım ,listeye beni'de eklediğiniz için çok teşekür ederim. Yalnız eksik eklemişsiniz- eşimi Yaşar Çelik listeye yazılmamış , lütfen onu'da eklermisiniz. İlginize teşekür ederim. Saygılarımla. Bahaddin Çelik (bettino)
  13. B

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Hakkı bey, aramıza hoş geldiniz. Sıtede iyi paylaşımlar dilerim. Saygılarımla.
  14. B

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (19-20 / 26-27 Kasım 2011) +Bahaddin ve Yaşar Çelik Lütfen hayırına listeye bizi'de eklermisiniz. Saygılarımla. Bahaddin Çelik (bettino)
  15. B

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) Kortej resimleri bukadar mı! ??? ??? Takip. Saygılarımla.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Geri