Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İmalattan Gezenbilir'e Özel Port Bagaj ve Sepetler
4X4 DMS Yaptıklarınızı ilgiyle takip ediyorum ve sizleri tebrik ediyorum..Ben BİLECİK' liyim Adapazarı nasık gelip gidiyorum mutlaka uğrayacağım benimde size basit ama bana göre çok kullanışlı bir projem var ben kendi imkanlarımla yaptım...
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Birçok üyenin dediği gibi önce sizin konuyu takip ediyorum ama fazla yorum yapma şansım yok çünkü sizin kadar bilgi ve tecrübe sahibi değilim ilgiyle ve merakla projenin tamamlanmasını bekliyorum,kolaygelsin..
Şamil bey merhaba, projeniz çok güzel olmuş hemde ergonomik.Ben vitara JLX kullanıcısıyım,bende sizinkine benzer bir proje uyguladım yakında fotoğraflarını yüklerim ama sizinki çok estetik birşey olmuş paylaşım için teşekkür ederim.
Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı
Öncelikle herkese merhaba. Gökhan bey elinize emeğinize sabrınıza ve cebinize sağlık.Çok güzel bir projeyi gerçekleştirdiniz, ben yeni farkettim ama bir solukta bütün başlığı baştan sona okudum teşekkür ederim 80 li yıllarda askerlik sebebiyle 16 ay...