Bilge Çağrı GÜNAY kullanıcısının son içeriği

1. Bilge Çağrı GÜNAY

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Selimiye Camii, Eski Cami, Üç Şerefeli camii gezilesi, tarihi çamiler, Şükrü Paşa Anıtı, Balkan Savaşları Anıtı, gezilesi anıtlar.Saray İçi, Saray Kalıntıları, Adalet Kasrı, Güreş Stadyumu gezilesi, yerler, Karaağaç, lozanda kazandığımız savaş tazminatı olarak tarihi değere...
  2. Bilge Çağrı GÜNAY

Magellan 300 ile İlgili Bir Soru

Ynt: Magellan 300 ile İlgili Bir Soru :) hala beceremiyorum
  3. Bilge Çağrı GÜNAY

Satılık Teknik Malzemeler

Ynt: Satılık Teknik Malzemeler Elimda malzeme kalmadı.
  4. Bilge Çağrı GÜNAY

Ynt: Satılık Teknik Malzemeler Gökalp abi teklif çok cazip bu tarz beni cezbeden tekliflere hayır diyemeyeceğimi bilirsin zaten :) Ama malesef hepsi gitti malzemelerin :)
  5. Bilge Çağrı GÜNAY

Ynt: Satılık Teknik Malzemeler Arkadaşlar 3 adet ekspres ve 4 adet kilitli karabina satılmıştır diğerleri için ilan günceldir. 1 Adet yanlızca emniyet almakta kullanılmış çok temiz Camp Anodize HMS 15 tl 1 Adet çok az kullanılmış Camp kilitli d karabina 10 tl 1 Adet Vaude kullanılmış kilitli d...
  6. Bilge Çağrı GÜNAY

Ynt: Satılık Teknik Malzemeler Hepsini Alan arkadasa 2 adet camp universal 1 adet cassin buçak sikke ve 6 adet çeşitli boylarda perlon 15 metrede tüp perlon vereceğim. Arkadaşlar Stopper setlerin ikiside satolmıştır diğer malzemeler için ilan günceldir. bana ulasırsanız malzemelerin ayrıntılı...
  7. Bilge Çağrı GÜNAY

4 adet çok az kullanılmış Edelrid Vireo Alüminyum Kilitli Karabin Tanesi 10 TL 3 Adet çok az kullanılmış Edelrid Guitar Ekpres Tanesi 15 TL 1 Adet yanlızca emniyet almakta kullanılmış çok temiz Camp Anodize HMS 15 tl 1 Adet çok az kullanılmış Camp kilitli d karabina 10 tl 1 Adet Vaude...
  8. Bilge Çağrı GÜNAY

Ynt: Magellan 300 ile İlgili Bir Soru Kimsenin bir fikri yok mu?
  9. Bilge Çağrı GÜNAY

Arama yaptım fakat bulamadım. Ben gps imi kullanırken uyku bir süre hiç bir tuşuna dokunmazsam uyku moduna geçiyor. bu uyku moduna geçmesini engelleyebilirmiyim. ve rota çıkarmak istiyorum bunuda başaramıyorum. uyku moduna geçmese yürüyüş bittikten sonra izleri kaydet dicem ama dediğim gibi o...
  10. Bilge Çağrı GÜNAY

Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont

Ynt: Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont keşke yeni bir çalışma başlasa:)
  11. Bilge Çağrı GÜNAY

İzmir - Menemen, Hatundere Köyü - "Sarıkaya"

Ynt: İzmir - Menemen , Hatundere Köyü - "Sarıkaya" Murat bey paylaşım için teşekkürler
  12. Bilge Çağrı GÜNAY

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Geçen hafta Aladağlardaydım. Çok sert bir şeyler yaşamadım ve çadırda sorun çıkarmadı. Fakat içinde 2 kişi olsa belki gece daha rahat edilebilir. Tek kişi ısıtamadım çadırı. :)
  13. Bilge Çağrı GÜNAY

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Tıpkı dediğiniz gibi oluyor fakat düşmana karşı her an tetikteyim. :)
  14. Bilge Çağrı GÜNAY

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Adınıza üzüldüm.
  15. Bilge Çağrı GÜNAY

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? beqoo hoşgeldin. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR