black188 kullanıcısının son içeriği

1. B

Freelander Problemleri

Ynt: Freelander Problemleri Bu akşam ben de iş çıkışı 2006 TD4 freelander ıma bindiğimde ilginç bir sorun yaşadım.Şöyle ki; anahtarı çevirdiğimde,marş gır gır ötüyor hiç bir sorun yok.göstergeler felan da normal.Yalnız sadece gır gıır ötüyor.Araç çalışmıyor bir türlü.Mazot da en az yarım depo...
  2. B

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Teşekkür ederim,sağolun.Baktırıp da aldım.Yürüyeninde ve elektroniğinde sorun yok gibi görünüyor.Sadece kapı fitillerinde sorun var, sanırım onları yenilemem gerekecek.Aşırı yağmurlarda sol ön kapı su damlatıyor,sağ arka...
  3. B

Freelander Hakkındaki Görüşleriniz

Ynt: Freelander Hakkındaki Görüşleriniz Teşekkür ederim.Fitil spreyini de deneyceğim,tavsiyeniz için teşekkürler.
  4. B

Freelander Hakkındaki Görüşleriniz

Ynt: Freelander Hakkındaki Görüşleriniz Lr almak benim de hayalimdi ve 2006 TD4 freelander aldım.Henüz 3-4 gün oldu.Binek otodan,LR ye terfi eden biri için ilk izlenimlerim şu oldu ; birincisi altınızdaki araçta LAND ROVER yazıyor.Kesinlikle size güven veriyor ve de konforu felan da hiç de kötü...
  5. B

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Ekleyebildi isem,ilk resimleri aşağıda.teşekkür ederim.
  6. B

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? 2006 TD4. yeni aldım.Araç pazartesi teslim edilecek, o yüzden resimlerini ilerde eklerim.
  7. B

Defender İle Takas

Ynt: Defender İle Takas Oldu olacak 2004 ünün de resimlerini koyun da tercih oluştursun :) Ve fiyat olarak ne isdtiyorsunuz
  8. B

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" Ben de Lr tutkunu birisi olarak,ilerde almayı düşündüğüm Lr araçla ilgili olarak,emeklerinizin meyvesini hep birlikte görmeyi diliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri