Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Freelander Problemleri
Bu akşam ben de iş çıkışı 2006 TD4 freelander ıma bindiğimde ilginç bir sorun yaşadım.Şöyle ki; anahtarı çevirdiğimde,marş gır gır ötüyor hiç bir sorun yok.göstergeler felan da normal.Yalnız sadece gır gıır ötüyor.Araç çalışmıyor bir türlü.Mazot da en az yarım depo...
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
Teşekkür ederim,sağolun.Baktırıp da aldım.Yürüyeninde ve elektroniğinde sorun yok gibi görünüyor.Sadece kapı fitillerinde sorun var, sanırım onları yenilemem gerekecek.Aşırı yağmurlarda sol ön kapı su damlatıyor,sağ arka...
Ynt: Freelander Hakkındaki Görüşleriniz
Lr almak benim de hayalimdi ve 2006 TD4 freelander aldım.Henüz 3-4 gün oldu.Binek otodan,LR ye terfi eden biri için ilk izlenimlerim şu oldu ; birincisi altınızdaki araçta LAND ROVER yazıyor.Kesinlikle size güven veriyor ve de konforu felan da hiç de kötü...
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
2006 TD4. yeni aldım.Araç pazartesi teslim edilecek, o yüzden resimlerini ilerde eklerim.
Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"
Ben de Lr tutkunu birisi olarak,ilerde almayı düşündüğüm Lr araçla ilgili olarak,emeklerinizin meyvesini hep birlikte görmeyi diliyorum.