Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Terrano Hakkında Güncel Bilgi Lütfen.
Üretim tesisleri NİSSAN
Kuzey Amerika, Avrupa, Japonya ve Deniz aşırı ülkeler olmak üzere 4 ana bölgede yapılanmış olan Nissan, Avrupa'ya araç ihracına 1962 yılında başladı. 1983'te Terrano II ve Vanette Cargo üretiminin gerçekleştiği Nissan Motor...
Ynt: Terrano Hakkında Güncel Bilgi Lütfen.
Merhabalar.bende 2005 3.0AT Terrano kullanıcısı olarak araç tan memnunum.Bu araçların yakıt tüketimi 100km 10-11litre civarı karma yolda.kasa 1950 kg civarı .TDİ 2700 motordan Dİ 3000 motora geçilmiş.Fakat çoğu ülkelerde manuel şanzuman kullanılmasına...
Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ??
Arkadaşlar çok terrano araca baktım.150.000 200000km arası çoğunda km ya yanlış yada silinmiş.150000 km diye aldığınız araç 500000 de motor yemiş, o motor yapılmış olabiliyor.veya 550000 km civarında km 150000 lere indiriliyor.iyi dikkat etmek gerekiyor.Servis...
Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey
Arkadaşlar tüm TERRANO kullanıcılarına kazasız belasız iyi sürüşler.3.0 Dİ Terranomu buğüne kadar[ 2005 model] ilk defa sıkıntı yaşıyorum.Aracın peryodik bakımlarını özel serviste yaptırıyorum.5.000 bazen 7.500 km de bir.3 yağ değişiminde 1 mazot filitresi...