BlackLuv kullanıcısının son içeriği

1. BlackLuv

ısuzu dmax otm. lerde power ve 3 rd

Ynt: ısuzu dmax otm. lerde power ve 3 rd :) Gule gule kullanin Ihsan Bey... :P
  2. BlackLuv

Ynt: ısuzu dmax otm. lerde power ve 3 rd .
  3. BlackLuv

Ynt: ısuzu dmax otm. lerde power ve 3 rd .
  4. BlackLuv

Ynt: ısuzu dmax otm. lerde power ve 3 rd Rica ederim. Sizin dusundugunuz gibi arka kilit degil yani. :p
  5. BlackLuv

L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar

Ynt: L 200 4x4 Beğenilen Fotoğraflar Yeni pabuclariyla...
  6. BlackLuv

Ynt: ısuzu dmax otm. lerde power ve 3 rd 3rd, buzlu/kaygan zeminlerde patinaji onlemek icin 3. vites ile kalkis yapar. Pwr ise, romork veya karavan cekerken, vitesleri daha gec yani daha yuksek devirde degistirir ki araba bayilmasin.
  7. BlackLuv

L 200 Yükseltme ve vinç montajı

Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı Hayirli olsun. Iyi gidiyor ... Plaka olayi hosuma gitti.
  8. BlackLuv

L200 Vergileri Hakkında

Ynt: L200 Vergileri Hakkında Ozellikle mi bu sekilde belirliyorlar kasko degerlerini diye dusunmeden edemiyor insan.
  9. BlackLuv

Bir L200 modifiyeside benden olusun....

Ynt: Bir L200 modifiyeside benden olusun.... Araciniz hayirli olsun. Guzel oluyor... On yukseltme icin bahsettiginiz ust salincak ve rotil arasina yerlestirilen get ile ilgili detayli bir foto koyabilir misiniz? Bir de arkada kullanilan amortisor marka/model bilginiz var mi?
  10. BlackLuv

Artık Bende L200 Sahibiyim

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim Tecrube ile sabittir. Gozunuz gibi sakinin o parcayi :) ARB alt muhafaza takili olmasina ragmen, tamirci hatasina kurban vermistim o aktuatoru. Neyse ki daha iyi bir usta da o parcaya ufak bir tadilat ile orjinalinden daha guvenilir ve hizli calisir hale...
  11. BlackLuv

mitsubishi L200 triton 4*4 80.000 bakım

Ynt: mitsubishi L200 triton 4*4 80.000 bakım Ne yazik ki 80.000km bakimi, L200'un en pahali bakimidir (80.000 ve katlari). 1.500-2.000TL arasi bir masraf cikaracaktir yetkili servis. Aractaki tum sivilar degisiyor. Motor, sanziman ve dif. yaglari, fren hidroligi, sogutma suyu vs... Otomatik...
  12. BlackLuv

L200 ARKA KASA ICI SANDIK NERDEN BULABILIRIM?

Ynt: L200 ARKA KASA ICI SANDIK NERDEN BULABILIRIM? Satildi.
  13. BlackLuv

L200'de 15x10 Jant ve uygun lastik ebatlari nelerdir?

Su an aracimda kullandigim orjinal jant ve 265/70-17 lastik ile herhangi bir surtme problemi yasamiyorum. Fakat Kullaniyor oldugum Cooper STT lastikler, bekledigimden daha cabuk yiprandigi icin, hazir lastik degistirirken, bir takim da 15" jant almak istiyorum. Cap olarak su an kullandigim...
  14. BlackLuv

L200 Alırken İyi Düşünün!.

Ynt: L200 Alırken İyi Düşünün!. Konu baslangici biraz eski ama bir tecrubemi de ben paylasayim. Ben 2007 Model L200 Otomatik aracimla bir diger arkadasim da ayni model aracin manuel olaniyla TransAnatolia 2012 Ralli organizasyonunda gorevliydik. Haliyle tum TransAnatolia parkurunu da diger...
  15. BlackLuv

L-200 Lastik ebadına bağlı değişimler

Ynt: L-200 Lastik ebadına bağlı değişimler Rica ederim... Arka kabin, zamaninda Temsa'nin Almanya'dan ithal ettigi oldukca kaliteli bir model. Goz alismasi zaman aliyor ama acikcasi aracin cizgileriyle de %100 uyumlu. Baska bir kabini pek yakistiramiyorum sahsen :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR