Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar
mart ayı içinde yunanistandan vize alıp direk olarak bulgaristana gittim. ( tek girişli 15 günlük vermişler)
şimdi ben yunanistana tekrar vize başvurusunda bulunsam red verirler mi yoksa tekrar vize verirler mi ? sizce nasıl olur ?
teşekkürler.
italyanın sağı solu belli olmuyor. 2500 tl ücretli 5 yıldır aynı kurumsal firmada çalışıyorum bi sürü evrak koydum araba ruhsatı 8.000 tl bakiyeli cüzdan herkese 6 aylık 1 yıllık verirken bana 3 aylık verdiler. bazılarına ilk başvuruda 2 yıllık vermişler şaşırdım. sıfır bakiyeli cüzdan ile vize...
diyelimki italyadan aldığınız tek girişli vizeyle italyaya gittiniz geldiniz onunla bg ye gidemiyorsunuz. ancak vizenizi daha önce kullanmadıysanız süresi dolana kadar defalarca bg ye giriş çıkış yapabilirsiniz. şöyle bir risk de var bir daha italyadan vize alamıyorsunuz red veriyor bunu da...
arkadaşlar sorunsuzca bulgaristana giriş çıkış yaptım hiçbişey olmadı. tek girişli schengen ile bulgaristana girebiliyorsunuz bilginiz olsun ama vizenizi daha önce başka ülkede kullanmış olmama şartı ile. diyelim ki almanyadan 2 ay geçerli tek girişli schengen aldınız 2 ay boyuna vizenizin...
2012 yılında alınan karar ile transit bulgar vizesi kalktı. evet bulgaristan schengene girmedi ama schengen vizesini kabul ediyor. artık geçerli schengen vizesi olanlar bulgaristana giriş yapıp vize süresi kadar bulgaristanda kalabiliyor girdiği kapıdan tekrar çıkış yapabiliyor. benim...
arkadaşlar vizem tek girişli yazdım yukarıda da zaten. yunanistana girdiğim an vizemin geçerliliği bitiyor zaten. yunana girsem oradan bulgara bu vize ile gidemem. ama bu vizeyi direk bulgaristanda kullanabilirmiyim diye soruyorum
merhabalar
yunanistandan aldığım schengen vizem var. ilk girişimi bulgaristan üzerinden yapmak istiyorum. vize firmalarına telefonda sordum sorun olmaz girebilirsiniz ama yunanistana bir daha vize başvurusunda bulunursan red yersin dediler.
içinizde başka ülkeden schengen alıp direk...