<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 2013" data-quote="meraklı" data-source="post: 1416769"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1416769"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1416769">meraklı' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Selam, Ben olsam Yunanistan dan girip Orestiada da bir frappe içer ordan Bulgaristan a gecerim.. Bulgaristan a girdikten sonra ilk benzinlikte vinyet alin.. Filibe ve Nesebar gorulecek yerlerdir..<br />
Filibe ye gidiyorsanız, sınırda Plovdiv e gidiyorum derseniz polis pis pis bakmaz..<br />
Arabanızı otoparka bırakın, ceza yemezsiniz..<br />
Başka problem yaşamazsınız.. Türkçe bilmeyen yok gibi, yabancılık çekmezsiniz..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Ben de Yunanistan'dan aldığım vizeyle Buldaristan-Romanya-Polonya yolculuğu planlıyorum. İpsala'dan girip Orestia yolu üzerinden Slivengrad'dan Bulgaristan'a geçöeyi düşündüm. Buraları bildiğinizi gördüğüm için danışmak istedim<br />
Bi,r de Komotini üzerinden Kırcaali'ye geçiş hattı var. 35 km kadar daha uzun ama, ilk kısım otoban olduğu için tercih edilebilir mi?<br />
<br />
Görüşünüzü alabilir miyim?<br />
Bu arada, yola Altınoluk'tan çıkacağım. Bildiğiniz gibi en yakın İpsala'dan başlamak üzere Kapıkule, Hamzabey ve Dereköy arka arkaya sıralanıyor çıkış kapıları. Yani İpsala-Orestia-Slvinegrad ile Kapıkule aşağı yukarı aynı mesafe.<br />
<br />
Yanıtınız için şimdiden teşekkürler</div>