Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motor Ömrü
Benim 2.7 CRD Grand şuan 343.000 kmde.. Şükürler olsun aslan parçası beni hiç yolda bırakmadı bu zamana kadar normal km bakımı dışında sadece enjektörler hariç hiç masrafa sokmadı 10.000kmlık bakımları 9000de yapıyorum yedek hava filtresi taşıyorum bagajda 5000de bir...
Ynt: 2004 Grand Cherokee 2.7 Crd - Wj 'de Direksiyon Sorunu
muhtemelen ön disk ve balatalarınız miadını doldurdu. Benim 2004 Gcherokee ilk ön takımını 220bin kmde yaptırdım o dediğiniz sorun 90-110 arasındada varsa kesinlikle disk balata...
Ynt: Volan Dişlisinden Gelen Ses / Arka Tekerlekten Dönüşlerde Gelen Ses
arka tekerlerde şöylede bir problem var aslında ilk aldığımda gacırtı sesleri geliyordu sebebini çok merak ettim eski servisim olan opele gittim bi baktılar burçlara falan wd40 sıktılar daha sonra bostancıdaki jeep...
Ynt: Motordan (zj) Gelen Ses ?..
Devirdaim falan yazanlar olmuş ama gerçekten ZJden anladığınızdan şüphe etmeye başladım... Arkadaşlar o gelen ses direksiyon pompasından geliyor bir sonraki aşaması ise gaza basış oranınızla birlikte o sesin civlayarak artması direksiyon yağını tamamlayarak...
Ynt: Volan Dişlisinden Gelen Ses / Arka Tekerlekten Dönüşlerde Gelen Ses
vıyykkkk sesi ilerki zamanlarda arabanın marşına bastığınızda civvvvvvvvvvvvvvvvv sesine dönüşecektir bundan şüpheniz olmasın masrafına gelince ağırmı? evet ağır ben hala değiştirmedim. Arka sağ aksa gelince ben 2008...
Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim
aslında buda doğru :) 3.1 cherokeeler çıktığında ülkemizde doğanada cherokeeyede 20w50 yağ koyan zihniyet hakimdi:)))
Ynt: Grand Cherokee Kapı Menteşe Pimleri Ve Kapı Fitilleri
Abicim bendede 2004 WJ G.Cherokee var araç komple boyanacak sürücü kapısının fitillerinin eşik kısmı ayak değmesinden yırtılmış artık çirkin bi görüntü var bulabildinmi acaba?
Kahraman bey 2.7 CRD kullanıcısıyım 4.5 sene 225bin km bizzat. Ayda birde bakıma giderim her gittiğimde servise 1 tane mutlaka 3.1 TD vardır sorarım nedir ne değildir kaç binde vs vs o aracında motoru inmiştir. bu araçlar siz kabul etsenizde etmesenizde...
3.1 TD motor asla ve asla alınmaz benzinli alıp benzinde kullanın daha karlı olursunuz servis masrafından 200bine geldiğinde 3.1in piston kolunun parçalandığını fazla araştırmanıza gerek kalmadan duymuşsunuzdur sanırım...
Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD
4-5 parça boya olsa ne olacak? ayakkabınız kirlenince temizletip boyatmıyomusunuz? buda sonuçta bana göre aynı mantık benim arabamda 2004 model 305binde ön kaput komple taş işi o arabaya öyle binecek halim yok simli siyah olduğu için komple boyatıcam hiç...
Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD
HAS Otomotivde (mahmutbey-istoç yetkili servis) Halil Usta var Jeep Bölümünde oda çok iyi ustadır direk yetkili mantığı yoktur disk taşlanacaksa taşlarlar zart diye değiştirme yoluna gitmezler tamir olacak şeyi ederler..
Ynt: grand cherokee yol tutuş problemi
Unutmadan şunuda söyleyelim tabi. Çekme yapar nasıl yapar! Jeep kullanmaya yeni başladıysanız (ki bahsettiğim jeep suv sınıfı değil JEEP markası) lastikleri asla ve asla binek bir otomobilin lastiğiyle mukayese etmemelisiniz ön lastiğinize bakın mm hesabı...
Ynt: grand cherokee yol tutuş problemi
ben 2008den beri kullanıyorum aracım şuan 305.000kmde 220.000km oldu totalde kullandığım çekme savurma zaptetme zorluğu hiç başıma gelmedi. Bu yöndeki tek sorun frenlemede sağa sola çekerdi diski taşlatırım yada disk balata değişir sorun biterdi ayrıca...