Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2.5 wrangler için mixer yardımı
ümit bey merhaba soz konusu mixer olayını ızmırde bulunan lpg uygulaması yapan bir arkadasımız sayesinde hallettık ve mıxer olmadan hallettı aracın hıcbır problemı sozkonusu degıl aracta ne tekleme nede calışmama gıbı ayrıca yakıtta cok ıyı sıkıntısız...
arkadaslar 2.5l 1988 model bir wranglerim var ve tek nokta enjeksiyonlu aracıma tüp taktırmak istedim ancak lpg uygulaması yapacak kişi bu araca ait mixer olmadıgından lpg uygulaması yapılamıyacagını soyledı bence mumkun olabılecegını dusunuyorum konu hakkında bılgısı olan arkadasların...
Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun..
selamlar izmir civarında bu şekilde detaylı arac toplayabılecek ustalarımız var mı acaba elımde 1 adet 80 model cj6 var kesıp cj7 yapmak ıstıyorum usta konusunda yardımcı olabılırmısnız
Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu?
mlh_zj arkadasım senın aractakı problem benım aracımdada oldu herkes bırseyler soyledı aynen sogukken tek mars araba alıyordu sonrasında araca ıkı yerde arıza cıktı bırı krank sensoru ıkıncısı şafrj dınamosu ıkısı...
Ynt: Extreme Unimog
ellerınıze sağlık bazı seyler sadece para ıle olmuyor aynı zamanda dahıce fıkırlerle guzel seyler ortaya cıkıyor tum emegı gecenlerın ellerıne saglık
Ynt: s100 on ızgara ve tampon
ustadım eger tek kabın s100 ıle ılgılı cızımlerın var ıse paylaşmanı rıca ederım toplama asamasında bayagı bır lazım olucakta :)
Ynt: S100 ve PW250 (Tek Kabin) Teknik Resimleri ?..
merhabalar benımde bır tane dodge s100 toplamaya nıyetım var bu aracı benzınlı/lpg lı olarak kullanmamı tavsıye edermısınız selamlar
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
SLM. IZMIRDEN ONDER
BALIK VE DOGA MERAKI SARINCA ILK ONCE FIILEN GERCEKLESTIRMEYE BASLADIK DAHA SONRA GIDEMEDIGIMIZ ZAMANLARDADA NETTE ARANIP DURMAYA BASLADIK. BU SITEYI BULDUM VE KURUCULARA GERCEKTEN TŞKLER.
SELAMLAR