bryavuz kullanıcısının son içeriği

1. bryavuz

60CSX Turkce Arayuz ?

Ynt: 60CSX Turkce Arayuz ? teşekkürler cevap için. 3.90 indirdim, update ettim fakat hala o dil hanesinde sadece 4 dil (ing-fra-isp-port) dilleri var da türkçe yok. aslında arayüzle de derdim yok. sadece 2009.02 navcity haritasındaki Türkçe yer isimlerini gösteremiyor cihaz (ç,ğ,ı,ş,ü vs)...
  2. bryavuz

60CSX Turkce Arayuz ?

Ynt: 60CSX Turkce Arayuz ? herkese selamlar.. abd den aldıgım 60 csx icin türkçe desteği nasıl yüklerim?? elinde dosya, bilgisi olan varsa sevinirim... bryavuz@gmail.com sağlıcakla burak nnnn
  3. bryavuz

Laptopta Map Source Kullanma?

Ynt: Laptopta Map Source Kullanma? Denizcaptain nick li arkadaşın mesajını görünce bir uyarıda bulunmadan duramadım. bu garmin bluechart haritaları kesinlikle profesyonel değildir sadece amatör kullanım içindir ve derinliklerin farklı olduğu (notik haritalara göre) 3-4 yer yakalamıştım...
  4. bryavuz

Satılık Garmin 60 CSx

nnnn Herkese Selamlar, Garmin Gpsmap 60 CSX, kutusu, orjinal içeriği dahil, çizik olmayan Gps imi Türkiye Topo, Atlantic Bluechart 9.5 Regular version Türkiye sahillerini kapsayan (Karadeniz hariç) deniz haritasıyla kullanmadığım için satmak istiyorum. faturası ile beraber (ürün Abd çıkışlı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR