bsencan kullanıcısının son içeriği

1. bsencan

Peugeot 3008

11 11 2019 Tarihi itibarı ile Peugeot 2008 allure 1.5 EAT ile aranızdayım. :smiley:
  2. bsencan

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) kolay gelsin ilgiyle takip...
  3. bsencan

Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen normal çanağa merceksiz ampul kullanılırsa muayeneden geçemezler :) iyi olmuş :D
  4. bsencan

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen bence buradan daha güzel bir referans alınabilir :)
  5. bsencan

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen bildiğim kadarı ile angel eye lar hep çember şeklinde, görseldeki gibi köşeli olanına rastlamadım, ama olsaymış çok afilli olacakmış :)
  6. bsencan

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen Konu ile ilgili açıklama ve örnek görselleri buradan inceleyebilirsiniz
  7. bsencan

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen Far ayarını düşürerek kullanmak da bir alternatif ancak onunda dezavantajı özellikle yağmurlu havalarda üzerinde gittiğiniz asfaltın ıslak yüzeyinin bir ayna görevi görerek ışığınızı karşıdan gelene daha sert bir şekilde yansıtması maalesef
  8. bsencan

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen Elektrik sistemine bir yük getirmiyor, kendi içinde balast sistemi olduğu için yüksek voltajı balast içinde üretiyor.
  9. bsencan

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen Olgun bey merhaba öncelikle buradaki ve dışardaki ahali olarak xenon far a karşı olmakdan ziyade standart dışı xenon montajına karşı olma durumu var (ki aslında çok da haklı nedenlerden dolayı); Sebebine gelince xenon far ın olmazsa...
  10. bsencan

Suzuki Jimny; Arazide Yanından Kimi İster?

güzel bir tesbit olmuş :)
  11. bsencan

ranger yükseltme

Ynt: ranger yükseltme Can bey merhaba sanırım pazartesi ya da salı sabahı aracınızı sancaktepe de Furkan Büfe önünde gördüm sabah, eğer aynı araç ise gerçekten nazarlık bir araç olmuş, bir elimde çay bardağı bir elimde poğaça aracın başından ayrılamadım sabahın köründe :) saygılarımla Bülent.
  12. bsencan

Extreme Off Roadçu Duster

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster merhaba Kyenipazar (İsminizi bilmediğim için nickinizle hitap ediyorum, kusuruma bakmayın lütfen) aşağıdaki linkden Duster için orijinal tamponu bozmadan kullanılabilen vinç görseli ve ürün fiyatına ulaşabilirsiniz...
  13. bsencan

MLS DESTINATOR TALK&DRIVE SERİSİ

Merhaba Yunanistanda üretilen ve Türkiye ye yeni ithal edilmeye başlanan bir GPS markası var. MLS markasına ait cihazların PRO ve TALK&DRIVE olarak iki serisi mevcut. PRO lar bildiğimiz navigasyon cihazı fakat TALK&DRIVE serisi cihazlar da ses tanıma teknolojisi kullanılmış. Cihazın çalışması...
  14. bsencan

YENİ TEYP..

Ynt: YENİ TEYP.. büyük bir ihtimalle bir şeyler çıkar vergi anlamında ama siz biraz teşvikle !!! halledersiniz diye düşünüyorum. tamamen duygusal davranıp, gümrük memurunun duygularına !!! hitap edin :)
  15. bsencan

YENİ TEYP..

Ynt: YENİ TEYP.. Muhtemelen Çin üretimi ama bluetooth, sd kart ve usb desteği veriyor olması güzel umarım ses kaliteside tatminkar olur, aracınızda şık duracağına eminim güle güle kullanın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR