Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
İsmim Mehmet Budak. Uzun yıllardır fotoğrafla uğraşıyorum. Sokak ve belgesel fotoğrafçılığıyla ilgileniyorum.
Gafsad (Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği) üyesi ve yönetimindeyim.
isteyen arkadaşlar https://www.instagram.com/budakcafilm/ instagram sayfasından fotoğraflarıma ulaşabilir.
Ynt: Gezginlere Trans Sibirya Tur Planı
Emeğinize sağlık.. Trans sibirya yolculuğuna çıkacağım zaman muhakkak işime yarar.. Moskova yerine st.petersburg'dan başlamak daha güzel aslında..
Ynt: Ekim 2014'de Doğu'ya Yolculuk (öneri Ve Katılmak İsteyenler)
selamlar,
tabiki katılabilirsiniz, çok memnun olurum.. Yolculuğa farklı bakış açısı açısından güzel olur..
ayrıntılı bi şekilde konuşarak ortak bir tarih belirleyebiliriz..
Ynt: Çanta Önerileriniz
lafuma'yı tavsiye ederim. Adrenalin outdoor'da kampanya indirim zamanlarına denk gelirseniz 200 liraya bile bulursunuz. ki ben sırtçantamı öyle aldım. (lafuma verdon 60lt yi 205 liraya aldım) mont blanc versiyonu şu aralar 260 lira.
Ynt: 25 -29 Temmuz Arası Tiflis-batum
batum küçük. zaten gezilecek belli yerleri çizdiğinizde 1 gün size yeterli olacaktır, sanırım.
3 gün tiflis için idealdir.
Ynt: 25 -29 Temmuz Arası Tiflis-batum
Tiflis Batum tren ulaşım saatlerine dikkatlice bakmakta fayda var. Otobüs de alternatif. Ücretleri hemen hemen aynı.
Gürcistan gezi bloglarına bakarak seyahat rotanızı çizebilirsiniz.
Ynt: Burdur-antalya Tecrübelerinize İhtiyacım Var :)
Burdur da insuyu magarasına gidebilirsiniz.. Burdur Isparta yol üzerinde.. Ağlasun ilçe otobüsleri gidiyor..
Ağlasun ilçesinde Sagalassos antik kenti var. Görmek lazım.. Ağlasunda bir alabalık yiyin. Oranın alabalıkları meşhurdur..
Burdur...
Ynt: Trans Sibirya Turu
bilgiler ve blog için çok teşekkürler.. Trans sibirya için müthiş cesaret verdiniz..
Bir gezginin en güzel hayalleri Trans Sibirya ve Uzakdoğu'dur.
Ynt: Ekim 2014'de Doğu'ya Yolculuk (öneri Ve Katılmak İsteyenler)
Rota üzerinde birkaç değişiklik yaptım. Öneri ve düşüncelerinizi söylemek isterseniz...
Ynt: Gaziantep Yemekleri
meşhur acılı ezme nohut dürümünü de unutmamak lazım! Önceden derlerdi antep dısında nohut dürümü yapan yer yoktur.. Şimdilerde yavaş yavaş antep dısına çıksa da nohuttan dürüm olduğunu bilmeyenler de çoktur!
Ynt: Gezenbilir Gaziantep Grubu
Ad - Soyad: Mehmet Budak
Doğum Tarihi Ve Yeri: 1986 / Gaziantep
Yaşadığı yer: Gaziantep
Meslek: Öğrenci
İlgi alanı: biraz sinema biraz fotoğraf biraz da edebiyat üstüne de bol kaymaklı künefe!
not: 60lt'lik sırtçantası var, rotasını belirler dağ-bayır-yol...
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhaba ben Mehmet
Gaziantep'te yaşıyorum.. Arkadaşlarla yılda 1-2 sefer trekking olarak Köklüce Kanyonuna gidiyoruz. Havalar ısınınca tekrardan Gaziantep-Araban ilçesinde bulunan Köklüce'ye yeniden gideceğiz. Sanırsam yakında sular altında...
Selamlar Gezenbilir Ailesi
Uzun zamandır (1.5 sene önce) üzerinde çalıştığım rotamı sizlerle paylaşıp hem fikir alışverişi yapıp hem rotayı beğenen arkadaşlar olursa rotanın belli kısımlarında ya da en başından sonuna kadar bana eşlik edip güzel bir yolculuk deneyimi için başlığı açıyorum...