bulentk kullanıcısının son içeriği

1. bulentk

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

Merhaba, bende şimdilik botu çamurluyum, watsup grubuna dahil edermisiniz, fırsat olursa kamplara katılmak isterim. 5064931003
  2. bulentk

Ailecek Binek Araçla Gidilebilecek Kamp Organizasyonları Varmı?

Merhaba, sayfayaları inceledim ama tam olarak aradığımı bulamadım. benim durumda olabilecek kişiler var olduğunu düşünürek konu açayım dedim. Binek aracımla Ailecek 2 çocukla kamp yapmak istiyoruz. bizim gibiler için organizasyonlar oluyormu? bu organizasyonları nerden takip edebilirim? vede...
  3. bulentk

Hangi Jeep Yada Suv Almalı ?

Herkese merhaba Dağa önce açılmış konulara baktım ama çok eskiden (7-8 sene önce) olduğundan belki zamanla değişimler olduğu için tekrar başlık açma gereği duydum. Bana lazım olan kriterler genel olarak şu şekilde: yılda 1-2 defa çok ağır olmayan araziye çıkabilirim. Genelde şehirler arası uzun...
  4. bulentk

Araba Ile Letonya

merhaba, sağlık sorunundan dolayı malesef gerçekleşemedi, kısmetse seneye gideceğiz. ozaman seyahat ile ilgili bütün bilgileri burdan paylaşacağım. ilginiz için teşekkür ederim.
  5. bulentk

merhaba, forumda suziki ile yazınızı gördüm ondan size sorabilim diye düşünüyorum. bende aile...

merhaba, forumda suziki ile yazınızı gördüm ondan size sorabilim diye düşünüyorum. bende aile için 5 kapılı suziki almayı düşünüyorum, normalde uzun yolda kullanacağım, offroad değilde dağ bayır stabilize yolda gidebilecek bi suv yada jip tarzı bi araç düşünüyorum, gözüme suziki iyi geliyor...
  6. bulentk

Hatay Riga (letonya-latvia) Arabayla Dört Başına

ben bu sene çok gitmek istiyordum, planlar yapıyordum araba ile rigaya eşimin memleketine gitmek, kısmet olmadı sağlık sorunları nedeniyle, benim hayalimi şuan siz yaşıyorsunuz siz yapıyorsunuz. inşallah seneye sizin tecrübelerinizden yararlanıp bende gidebilirim.
  7. bulentk

Hayallerimizi Gerçekleştirme Yolunda :)

ben sizi tebrik ediyorum, cesaret yoksa zaferde yoktur, doğru bildiğinizi inandığınızı yapın, hayallerinizin peşin gidin gezin dolaşın. ben daği çoğu insanın yapmak isteyipte cesaret edemediğini siz yapıyorsunuz. ne mutlu size ama çalışıyorken vizenizi alın, işten ayrıldıktan sonra vize almak...
  8. bulentk

Araba Ile Belgraddan Saraybosnaya Ulaşım?

öncelikle olarak güncel bir navigasyonunuz olsun. güncel navigasyonda park yerleri benzinciler vs.. hepsi gösteriyor. kapıda yeşil sigorta yaptırmanız lazım bizim tarafta, bulgaristanda ilk benzinciden ‘Vinetka‘ almanız lazım. bulgaristanda özellikle polisler soteye yatıp bekliyorlar ellerinde...
  9. bulentk

Araba Ile Belgraddan Saraybosnaya Ulaşım?

eğer Türkiyede aracınız varsa nacizane tavsiyem bence uçmak yerine direk burdan araba ile gitseniz, hem ekonomik olarak dağa uygun olur, hemde sınırda kiralık araç geçermi kaygısı ile karşılaşmazsınız. ve dağa çok yer gezer görürsünüz.
  10. bulentk

Avrupa Için Navigasyon Güncelleme

cihazın markası NAVKİNG 66 idi, route66 yazılımını kullanıyordu, normalde cihazı alırken ömür boyu güncelleme garantisi vardı, ama şimdi bildiğiniz üzere route66 yazılım güncellemiyor, bende navking navigasyon şirketini aradım (şirket halen faal) şirkette uygulamayı komple değişiyor ve başka...
  11. bulentk

Türkiye için pek lazım olmuyorda, yada lazım olursa yandexi kullanıyorum. acaba başarı softun avrupa iştiraki başka bi uygulama mı yüklicekler bilemedim. işlemi yapmadan tekrar arar bi sorarım. kafama yatarsa 100₺ ücreti veririm güncelletirim.
  12. bulentk

Araba Ile Letonya

bizde aracımızda gerekli düzenlemeyi yaptık yapacağız gibi, dağa önce yazdığım gibi 2 küçük tüpüm olacak, bir pompalı damacanam olacak, yanına ikitane 5 lt lik yedek suda alacağım. dolabima gerekli nevaleleri dolduracağım vs... tavsiyeniz üzerine, navigasyonun güncellemesini yaptıracağım, yada...
  13. bulentk

teşekkür ederim yardımlarınız için. programı kurmayı bi deniyim takıldığım yerde size yazarım. işyerinde bilgisayarcı arkadaşlar tablete sygic gps navigasyon yüklediler. iyi dediler denemek kısmet olmadı, navigasyonu aldığım şirketi aradım. 100₺ ye başarı softun bütün avrupa haritasını...
  14. bulentk

Araba Ile Letonya

iki yıl önce sizin bu rotanızı Krakow a kadar gittim . Belgrat tan sonra Bükreş ,esrtergon dan slovakyaya giriş yaptım.Slovakyada pek otoban yoktu Krakow a kadar dağlarda güzel manzaralı köylerden geçip gittik. Slovakya pek gelişmiş bir ülke değil gibi geldi bana kırsal kesimde evlerden...
  15. bulentk

Merhaba arkadaşlar, kısmet olursa haziran ayında araba ile avrupa turuna çıkacağım. elimde 5 sene öce güncellenmiş navking marka route 66 yazılımını kullandığım navigasyonum var, sorun şu ki route 66 artık güncelleme yapmıyor, yayından kalkmış. navigasyonumu nasıl güncellerim başka yazılım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri