burakb06 kullanıcısının son içeriği

1. burakb06

Defender 130 1995 V8 Lpg Montajı

Ynt: Defender 130 1995 V8 Lpg Montajı Merhaba Ben de 110 V8 imde OMVL marka kullanıyorum, çift karburatör beslemesi ile gayet sorunsuz çalışıyor, yalnız ben şehir içinde 55KR-65KR arası yakıyorum, 40Kr bilgisi bana garip geldi, teyitlimidir acaba?
  2. burakb06

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Merhaba, Etkinliğe katılacak araç sayısının bir limiti olduğunu bilmiyorduk. Listeden gelemeyecek araç olursa ya da ek kontenjan olursa biz de katılabiliriz. Burak & Barış & Murat Defender 110
  3. burakb06

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ?????????? ??? ??? ???
  4. burakb06

Yeni Yılın İlk Kar Gezisi - Ankara - Elmadağ (08 Ocak 2012)

Ynt: Yeni Yılın İlk Kar Gezisi - Ankara - Elmadağ (08 Ocak 2012) . http://www.youtube.com/watch?v=PviiDBCK2mc http://www.youtube.com/watch?v=R5g9GeoMSNo
  5. burakb06

Ynt: Yeni Yılın İlk Kar Gezisi - Ankara - Elmadağ (08 Ocak 2012) Amacım orda olduğunu ispatlamaktı... yanlış anlaşılmasın.. ne de olsa büyüğümüz..(boyut olarak olmasa da :) )
  6. burakb06

Ynt: Yeni Yılın İlk Kar Gezisi - Ankara - Elmadağ (08 Ocak 2012) Fırat arkadaşımız için..
  7. burakb06

Defender 3.5 v8 mi?300 tdi veya Puma mı?

Ynt: Defender 3.5 v8 mi?300 tdi veya Puma mı? Bu RRC lerde kullanılan enjeksiyonlu tip motor.Defender orjinal V8 leri karbüratörlüdür. Ancak bu motor da Defender'a uyarlanabilir diye düşünüyorum.
  8. burakb06

Defender için Hidrolik Direksiyon ve Simidi

Ynt: Defender için Hidrolik Direksiyon ve Simidi Merhaba, 3.5V8 motor 110lara hidrolik direksiyon uygulaması hakkında tecrübesi olan var mı?
  9. burakb06

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU Bahsettiğiniz bu modifikasyon ortalama ne kadara malolur ? bir de LPG tüketim değerleri vermişsiniz, performans karbüratörleri hava filtresi vs uygulandıktan sonra LPG dönüşümü yapılabiliyor ve 200 BG e çıkarılabiliyor, doğru mu anladım, teşekkürler..
  10. burakb06

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Efender 130 HCPU Merhaba hayırlı satışlar.. bu "basit uygulamalar" dan kastınız nedir?
  11. burakb06

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel önder bey, özelden de mesaj yazmıştım dönmediniz? defender için?
  12. burakb06

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel takip.
  13. burakb06

Defender 3.5 v8 mi?300 tdi veya Puma mı?

Ynt: Defender 3.5 v8 mi?300 tdi veya Puma mı? V8 motor bir ayrıcalıktır bence tüketim değerleri diğer motorlara göre abartılı farklar yaratmıyor, ben şehiriçi-dışı ort. kullanımda ort 20lt/100km LPG tüketiyorum, benzinde tecrübe edecek kadar kullanmadım açıkçası kullanımındaki farkı burda...
  14. burakb06

Ankara Çanıllı Çeltikçi Çamlıdere-Barajı Buğralar-Yaylası Kamp Off-Road Gezisi

Ynt: Ankara Çanıllı Çeltikçi Çamlıdere-Barajı Buğralar-Yaylası Kamp Off-Road Gezisi Merhabalar, Gerçekten çok güzel ve keyifli bir gezi olmuş, tebrik ederim herkesi.. Ancak, bu keyifli görsellerin içinde rastladığım birtakım cansıkıcı olanlarını görünce değinmeden geçemedim, amacım keyfinizi...
  15. burakb06

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Hayırlı olsun, bol keyifler ve sabırlar dilerim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR