Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L200
yani araç motoru miladını dolduruyor hasta bi adam düşünün... bu pickup sınıfı içinde soğukta çalışmayan tek marka ısuzu dizel max (D-MAX) tır... en kral bujilerini taktırdım sibopları bile değiştirdim.. pompa elemanlarını komple yeniledim... nafile en güzeli 2.500 tl verdim...
Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(
BAKIN BEN 2 'Sİ MAGNUM VE 1'İ TRİTON OLMAK ÜZERE 3 TANE L200 ESKİTTİM SİZİN ARAÇ 370.000km de olan DİZEL BİR MOTORUN %80 AŞINMIŞ DEMEKTİR BURADA YAZILAN CEVAPLARI ÇARELERİ BİLMEM SİZİN YAŞADIKLARINIZI YAŞADIM İNANIN GEZMEDİĞİM USTA KALMADI...
Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(
DİD MOTOR NORMALDE MAGNUMLA AYNI SADECE COMMAN RAİL POMPA FARKI DEĞİŞİK
2001 AMERİKAN L200 MAGNUM 4*4
VE 2009 KADAR L200 İNTENSE KULLANDIM... İNANIN YAPTIĞIM KM'LER 1,500,000 KM OLMUŞTUR... ŞUNU SÖYLEYEYİM YAĞ YAKMAMASI VEYA ÜFLEMEMESİ...
Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( Selam
BEN L200 İLE BÜYÜDÜM HEMDE KARS'IN EKSİ -15 - 25 DERECE SOĞUKLARINDA... VE L200 HERŞEYİNİ HER DERDİNİ BİLİRİM MOTORUN KM'Sİ ÇOK YÜKSEK NE BUJİ NE VS. NE POMPA HİÇ BOŞUNA PARA HARCAMAYIN YAPACAĞINIZ TEK ŞEY ARACIN MOTORU...
Ynt: Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011)
:)
<center>
<iframe frameborder="0" width="480" height="269"> src="http://www.dailymotion.com/embed/video/xiits2?theme=none&wmode=transparent">
<iframe frameborder="0" width="480" height="269"...