burusveyn kullanıcısının son içeriği

1. B

Duster Yeni Motorlar ve Yeni Fiyatlar

Ynt: Duster Yeni Motorlar ve Yeni Fiyatlar Güvenlikle ilgili opsiyonları tüm modellerde sunmaları gerekli bence.
  2. B

Ynt: Duster Yeni Motorlar ve Yeni Fiyatlar Teknik özelliklerde 4x2 110 beygir dei yazsa güzel olurdu
  3. B

2012 ile beraber Duster'a euro5 motorlar ve yeni fiyatlar geldi 85 beygirlik motorlar kalktı 90 ve 110 beygirlik motorlar geldi Ayrıca 4x2 110 beygir seçeneği de eklendi Donanım seçenekleri aynı kaldı Tüm modellerde de zam var
  4. B

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi hayırlı olsun çok güzel görünüyor bu 110 beygirlik model değil mi, kaça maloldu acaba?
  5. B

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 90 bg 4x4 ambiancelarda macera paketinin birlikte geldiğini sanıyordum?
  6. B

ses yalıtımı

Ynt: ses yalıtımı sayın monti resimdeki xt'yi halen kullanıyor musunuz? ben de uzun süre pegaso kullandım sanki başkent motor metin ustada sizi görmüş gibiyim
  7. B

ses yalıtımı

Ynt: ses yalıtımı arkadaşımın 1200GS'in fren diskleri yamulduğunda da borusan sudan geçmişsiniz demişti de bir tarafımızla gülmüştük enduro makina bu nerelerden geçmemizi bekliyorlar
  8. B

ses yalıtımı

Ynt: ses yalıtımı yazmadan duramayacağım, ümiterkan'ın dediği doğru, tecrübeyle sabit, ıslık sesi geliyor feci
  9. B

Dacıa Duster sarı sis farı

Ynt: Dacıa Duster sarı sis farı Sarı sis farının karda, beyaz sis farının yağmurda işe yaradığını unutmayın. Ayrıca şiddetli yağmurda güneş gözlüğü takmak görüntüyü berraklaştırır, ek bilgi :p
  10. B

Duster Laurette sis farı hangi Renault ile uyumlu?

Ynt: Duster Laurette sis farı hangi Renault ile uyumlu? mimar-ankara, sis farını nereden alıp nereye taktırdığınızı yazabilir misiniz ve fiyatlarını teşekkürler
  11. B

Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) Bu cihazları kasko poliçenize ekletmeyi unutmayın, 10 lira fark çıkar ama sigortalı olur. Sigorta aracın baz değerini öder, tüm opsiyonlar ya araç faturasında görünmeli ya da yazılmalı.
  12. B

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Bir gün ben de bu listeye yazılacağım ::)
  13. B

Dünyanın En Yüksek Tırmanma Duvarı

Ynt: Dünyanın En Yüksek Tırmanma Duvarı uuuuuvvvvvv
  14. B

dacia duster için perde.

Ynt: dacia duster için perde. perde fiyatı 105 tl şu an
  15. B

Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor...

Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor... güzel özellikmiş renonun lagunaya kadar tüm arabalarını kullandım hiçbirinde görmedim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR