Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir tane daha gözden kaçmış
Sahibinden
SATILIK LÜKS KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 277409443
Orjinal
Belarus'dan HOBBY Prestige 540 çekme karavan, satış, satın al, fiyat, KZ8247
Yine herzamanki gibi şikayet ettim birazdan kalkar ama önüne geçilmiyor
Sahibinden
2002 model temiz karavan Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da- Pasif İlan - 277428958
Orjinal
Rusya'dan ADRIA 5102PS çekme karavan, satış, satın al, fiyat, BU9622
Siteyi arayıp söyledim sanırım dikkate alınmamış yada şikayet olmamıştı . Hemen iptal ettiler üyeliğini , aslında organize olunsa bu fırsatçıların canını çok yakabiliriz.
Aynen öyle yapmak lazım dolandırılan varsa bu konuda polise ihbar etmeli haftada 2 kere sahibindene ilan açıyorlar ki çok durmuyor ilan benim şikayetler sonucu hepsi 1 saat içerisinde silindi. Ama daha büyük bir önlem alıp polisle beraber adamların sonunu getirmek gerekiyor.
Yine devam etmekte sahte ilan
Çok temiz kullanışlı satılık KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 276356174
Orjinal ilan
İzlanda'dan LMC Dominant çekme karavan, satış, satın al, fiyat, DQ8131
Aynen dedektif olduk iyice :) bunun sebebi de her gün güncel olarak ilanları takip etmemden kaynaklanıyor ve gerçek ilandaki siteyi de iyi bilmemden :) Satıldı diyorlar hemen zaten. Buna önlem almak gerekiyor savcılıkla konuşmak gerek.
Yine yeniden usanmıyorlar
TEMİZ KULLANILMIS SAĞLAM KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 275602694
ilanın orjinali
Rusya'dan DETHLEFFS RT2 çekme karavan, satış, satın al, fiyat, MN9622
Tabi ki herkes kendi karavanına kendi fiyatını belirler. Ben bana göre olan yorumu söyledim. Ben şu sıralar karavan bakmaktayım ama bu gidişle biraz daha erteleyeceğim. Ve 0 almayı düşüncem sanırım. Murat bey 'in dediği gibi fiyatlar o civarda olsa piyasa da canlanır şahsi fikrim.
Fiyat yine yüksek Murat beyin de dediği gibi 10900 euroya adria daha mantıklı 15 yaşında bir karavan 21 bin tl 0 adria 30 bin tl bizim ülkemizde karavan fiyatları böyle oldukça alıcı bulmak o kadar zorlaşır. Yinede herkes kendi ürününe istediği fiyatı belirler , bu benim fikrim Saygılarımla..
Merhaba Öncelikle ilk mesajım 1 haftadır takip etmekteyim forumu :) bu ilanın orjinali bu attığım sitede var. Bende mesaj attım çok şaşırdım fiyatı görüp almaya heveslencektim ki şu aralar çok araştırdığımdan foto bana tanıdık geldi sonuç ortada.
Rusya'dan HOBBY 400 çekme karavan, satış, satın...