Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Cherokee "zj" Parçaları,
öncelikle geçmiş olsun,
eğer elinizde mevcut ise sol dikiz aynasını vic ekranını koltuk ısıtmalarının durumunu öğrenmek isterim.
Ynt: 96 Grand Cherokee & Hurda Yasası
merhaba arkadaşlar,
bildiğim kadarıyla arabam da dahil çoğu araç sürücüsü arabalarına lpg yaptırmıstır.
dolayısıyla bu kanun devreye girse bile lpgnin doğayı kirletme oranı oldukça azdır.dolayısıyla verginin artmayacağı konusunda düşüncem var benim.
herkese iyi pazarlar
96 zj 'in rolantısını birz yukselttım dolayısıyla v8 gürültüsünü ve aracımın bana verdigi güven arrtı :)
peki ama yuksek devirde çalısıyor olması aracıma zarar vericekmidir yada ne turden bir zarar verebilir ( araç yazın ilk çalışma anında 1100 devir de çalsıyor trafıkte...
Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..
slm herkese
istanbul şehir içi trafik dahil 21 lt
e-5 falan 16 lt
grand cherokke 5,2 zj 1996 efsanesi :))
Ynt: merhabalar aranıza kabul ederseniz bende gelmek istiyorum :)
merhabalar
gecenlerde bende 5.2 zj ile sehir gezinitisinde 50 tl yakıt ile 130 km yoll yapmısım dolayısıyla 4000 motor daha ınsaflı davranıcaktır alınacak arabadır :))
Ynt: 96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl?
neden almadıgınızı sorabilrimiyim ?
beatrix in listesi ile beraber gittim
2-3 maddeyi test edemedim ama çoğu yeri temizdi.
vitesi R ye aldım 30 sn bekledim hiç inleme yoktu.
vites geçişleri zamanında ve sarsıntı yok gibiydi
17.500 istiyor...
Ynt: arazi şanzumanı yag terlemesi yada şanzuman keçesinden yag sızıntısı
Slm
hocam şanzman karterini değiştirmenizi önereebilirim geçen ay aynısı basıma geldı keçelerinin falan degitirdim su anda sorunusz bir şekilde yag damlatmadan gıdıyor terleme olayında yag hemen gelmes sız aracınızla...
Ynt: VIC Konsol Bilgi Merkezi & Jant Jeep Amblemli Kapak Hk.
günaydın
dün maslak sanayıye bıraktım arabamı orada sordum banada 1tane lazzımdı 45 lira dedi bende hayırlı ışler dedım :))
bir arkadsıma sorucam onda vardır dıye dusunuyorm eger varsa sizede haber veririm ...
herkese günadın 96 zj de takılı olan stargas marka lpg'min regulatorunde gas sızdırması var. firma kapandıgı için regulatoru bulamıyorum konuyla ılgılı olarak bu parcayı bulabılcegımı dusundugunuz bir yer varmı yada regulator farklı olamıyormu farklı bır markanın regulatoru takılamzmı uyumluluk...
herkese günaydın
1996 zj de 3 gün önce yag basıncı sevıyesi dibe vurdu daha sonradan aracın altından yag damladıgını gordum ve bu sabah yagı kontrol ettim ya gdıbe vurmus.Karterin onunden geçen 2 tane boruda sızdırma olucagını dusunıyorum belkıde ustunden dokulmustur konuyla ılgılı bilgi ve...
Ynt: Cherokee motor ve şanzuman yağı
herkese günaydın
1996 zj de 2 gün önce yag basıncı sevıyesi dibe vurdu daha sonradan aracın altından yag damladıgını gordum ve bu sabah yagı kontrol ettim ya gdıbe vurmus.Karterin onunden geçen 2 tane boruda sızdırma olucagını dusunıyorum belkıde ustunden...