Can Çatallar kullanıcısının son içeriği

1. Can Çatallar

DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

Bu araba aklımı başımdan aldı. Bazanda duyguların esiri olmakta fayda var. İnşallah Allah utandırmaz.
  2. Can Çatallar

Bu Defenderlar Hakkında Yorumlarınıza Ihtiyacım Var

Bu arabaları almadan mutlaka bir kaç saat kadar kullanın. Aksi taktirde hayal kırıklığı kaçınılmaz. Sanayide harcayacak bol vakit ve nakitiniz varsa sorun yok. Naçizane tavsiyem.
  3. Can Çatallar

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Basınç sensörlü sibop , içinde kendi bataryası var , yaklaşık batarya ömrü 10 yıl kadar. Değiştirecekseniz set halinde alın daha ucuz olur. İptal etmek isterseniz normal sibop taktırırsınız .
  4. Can Çatallar

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Havalar soğuduğunda lastiklerden birtanesi düşük basınç ikazı vermişti. Basıncı normal değere getirip yaklaşık yirmi dakıka aralıksız araba kullanınca arıza kalktı. Umarım faydalı olur
  5. Can Çatallar

Bununla Başa Çikabilir Miyim Sizce?

Bende uzun süredir 300 tdi, 110 kasa defender bakmaktayım. Genel olarak ihaleden alınan araçları ,sadece uyduruk bir boya ile , 55 ile 60 bin arası bir rakama satmaya çalışıyorlar. Eğer bu fiyatlara olursa ,ben asla bu hurdalara bu paraları vermem. Bu iş keyif işi, isteyen istediği kadar verir...
  6. Can Çatallar

1988 V184 Puma Land Rover Defender 110

RN 380 şanzıman sonradan mı konuldu? Yanlış bilmiyorsam 1988 modelde ya LT 77 yada LT 85 şanzıman olur diye biliyorum. İyi satışlar.
  7. Can Çatallar

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Bu araba 3000cc , ok gibi fırlar gaza basınca ,kırmızı ışıktan çikarken. Bir yerlerde mutlaka arızalı,veya ayarlarında ,yolunda gitmeyen bir durum vardır.Aksi takdirde.
  8. Can Çatallar

DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

Defender alıp başımı derde sokmaya çok niyetliyimde , malum sitede defender satanlar ,kız babası gibi başlık parasını uçurdukça uçuruyorlarda, onların sayesinde sanayide sürünmekten kurtuluyorum şimdilik . Ama arada böyle başlıklar görünce ,yine aklıma düşüyor, hayırlısı diyelim. Aksesuar bir...
  9. Can Çatallar

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Bende 3 yıldır 2011 S Limited var, 109 bin civarı. Daha tık demedi. Tank gibi bir araba olduğunu düşünüyorum. Arazi yüzü görmedi, sadece asfalt. Ben mersedes motorlu olanları tavsiye ederim. Bende 1986 ODTU Makina mezunuyum. Selamlar.
  10. Can Çatallar

Jeep Willys Truck

Merhaba Yanılmıyorsam fabrikadan 15 inch jant ve Lastikte ( 205/75/ R15 ) çıkıyor. Benim naçizane tavsiyem :16 inch (640800) kodlu jant ve 215/85/R16 LT Selamlar.
  11. Can Çatallar

Jeep Willys Truck 20 Tlye Max 5 Km

Merhaba , Torpido kapağının iç, sol tarafında vitesleri gösteren bir şema olmalı. Ortadaki vites: ileride(OFF) ,geride (ON) en sağdaki vites ileride (LOW),ortada (N),geride (HIGH) Ortadaki vitesi ileriye, en sağdaki viteside ortaya alırsanız sorun çözülebilir diye tahmin ediyorum. Kolaylıklar...
  12. Can Çatallar

Likya Yolun'da Tongaya Gelmek

Merhabalar Yöre insanı bu bakış açısını hiç hak etmiyor. Yaşları 84 ve 76 olan iki tane ihtiyara sadece iki çay karşılığı on lira verip. Likya yolunda tokatlanmak diye başlık açmanızı çok ağır buldum. Saygılarımla.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri