can2000 kullanıcısının son içeriği

1. C

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum eyvallah. forumdaki tavsiyeler üzerine BF Goodrich baktım ama benim aldığım aracıçtaki lastik ebatlarındaki üretimlerini sonlandırmışlar. Aracın üzerinde de halihazırda Good Year Wrangler 4 mevsim lastikleri var. Onu AT ile değiştirelim tavsiyen üzerine:-)
  2. C

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum Herkese merhaba, Ben biraz önce bir FL2 aldım:-) kendime hayırlısı olsun. Önümüzdeki hafta teslim alacağım aracı. Yalnız lastikleri hemen değiştirmek istiyorum. Hafif arazi koşullarında ve şehirde de üzmeyecek lastik önerilerinizi alabilirsem çok sevinirim...
  3. C

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? GV için arkadaşımın istediği fiyat 38.000 TL. daha önce de bahsettiğim gibi araç çok az kullanıldı zaten. Kışın sadece karlı havalarda kullanıyordu. Modifiye yapmadan (bu arada modifiyeden ne kastettiğiniz konusunda da bir fikrim yok. cehaletime veriniz.) da iş...
  4. C

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? 2006 GV km.si doğru. Evdeki 3.araba olduğu için gerçekten çok az kullanıldı. Yeni FL ı belki ilk başlarda çok sert koşullara sokmaktan imtina edebilirim tabi haklısınız ancak bilmediğim ve tanımadığım 2.el araçlar bana hiçbir zaman sıcak gelmedi ve gelmiyor.
  5. C

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? Değerli Arkadaşlar, Foruma yeni katıldım ve bir araç alımı konusunda karar aşamasındayım. Şehirden aile olarak çok sıkıldık. Biraz dışarı çıkmak istiyoruz. Daha önce bu tür tecrübemiz hiç olmadı. Biliyorum öncelikle bütçe diye soracaksınız. Bu sorunun yanıtına...
  6. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Volkan Özbey ben. 40 yaşımdayım ve İstanbuldan katılacağım umarım aranıza. (Tabi bu sıralar benim için oldukça sıcak olan bir aazi taşıtı alma sorunsalımı çözebilirsem) Tecrübeli arkadaşların her türlü yorum ve önerilerine açığım. şimdiden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri