canecorso kullanıcısının son içeriği

1. canecorso

Opel Frontera Ön Bull Bar

Ynt: Opel Frontera Ön Bull Bar eyvah eyvah ozaman... bakalım nasıl bulacaksak artık :) yine de teşekkürler.. iyi günler...
  2. canecorso

OPEL FRONTERA SPORT 2.0 A ÖN KORUMA BARI VE FAR GRUBU ARIYORUM !!!

Elinde Frontera sport ön koruma barı ve far grubu olan var mıdır acaba ?? Yada bu parçaları bulabileceğim bir yer bilen ?? Bursa'da oturuyorum. yakın yerler tercihimdir. yardımcı olabilirseniz sevinirim.. İyi akşamlar... OPEL FRONTERA SPORT 2.0 (A KASA)
  3. canecorso

Opel Frontera Ön Bull Bar

Ynt: Opel Frontera Ön Bull Bar Bar hala elinizde mi yoksa sattınız mı ??? ön bara ihtiyacım var... barda herhangi bir çürüklük varmı ?? yoksa sadece boya hatası mı var ?
  4. canecorso

Frontera Jant * Satılık

Ynt: Frontera Jant * Satılık aslında sadece lastik benim işimi görür... ebatları nedir ?? lastikler kaç yılında alındı ve kaç km kullanıldı acaba ??
  5. canecorso

Frontera Jant * Satılık

Ynt: Frontera Jant * Satılık yok yok ben talibim :) :) :) resimleri ve fiyatı görsek super olacak... :)
  6. canecorso

Frontera

Ynt: Frontera aynı sorunu ben de yaşadım.... hatta hala yaşıyorum. enjektörlerden kaynaklanan bir sorun bu. sürekli gazda kullanıldığında enjektörler boşa çalışıyor ve sanıyorum çapak yapıp tıkanıyor. bu nedenle gaza geçene kadar gaz yemiyor. motor tekleyerek çalışıyor. bi süre benzinde...
  7. canecorso

Frontera Jant * Satılık

Ynt: Frontera Jant * Satılık merhaba, jantlar ve lastikler hala duruyorsa fiyatını öğrenebilir miyim ?? iyi günler..
  8. canecorso

Frontera Cam Rüzgarlığı

Ynt: Frontera Cam Rüzgarlığı merhaba, 1996 model opel frontera sport kullanıcısıyım. cam rüzgarlıkları gerçekten çok kullanışlı oluyor fakat orjinal olanını kullanmakta fayda var. ben orjinal olmayan bir çift bulmuştum araca kısmen uyum sağlamıştı fakat hiç faydasını görmedim. zaten bir hafta...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR