Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli?
Baya eski olmuş ama.
Tuvalet en önemli şey olmalı benim karavanımda.
Şeker hastalığından dolayı kullandığım ilaçlar wc dengemi bozuyor. karavanda tuvalet olmayacaksa karavanda evın olmayacak demek.
ben karavanı evden farklı dusunmuyorum.
Ynt: Hermetik Şofben Kullanımı
inverter e gelince oda sorun olmaz zaten 2000w lık tam sinüs yada 1500w lık tam sinüs bir inverter arıyorum araçta olmazsa olmaz.
%95 verimli tam sinüs. ayrıca direk 220 v girişi ile akü şarj edebilen bir model buldum şimdi onu araştırıyorum.
Abdullah abi tşk.
Hidraforu geçen hafta aldım seaflo 17l/dk
Şimdi bu şohbeni arıyorum internet sitelerinden ama güvenilir bir sitede bulamadım daha :(
Aynı zamanda araba arıyorum iveco 17m3 Ama araba ararken de kullanacağım malzemeleri bulayım hesaplı ise...
Ynt: Midibus Mı Yoksa Panelvan Mı ? Nasıl Karar Vermeli??
Sami bey teşekkür ederim. Sizede hayırlı olsun güzel olmuş.
Aynı zamanda bende Kütük olarak nallıhan lıyım. Güzel yerler. :)
Daxom Plus Ukdax - 11 ST 11 Lt. Hermetik Şofben
diye buldum. ama hiç daha önce alışveriş yaptığım sitelerde yok 449 tl gözüküyor fiyatı.
Almalı mı *
Atilla abi merhaba.
İvecoda bende karar kıldım. 17m3 düşünüyorum ama temiz bulamazsam 15 e de razı olucam.
Sizin ivecodan plan görünüm vs şeyleri göndermeniz mümkün mü?
Fikir oluşturabilmem açısından çok faydalı olur.
Teşekkür ederim
Ynt: Türkar 4x4 Karavan %100 Yerli Üretim Bence Deneyin...
Bu aracın daha çok karavandan farklı amaçları var gibi.
Hani üst düzey insanların işlerini büro rahatlığında yapabilmesini sağlamak. Gibi. Siyasilerin zırhlı araçları gibi. Vs vs Bana öyle geldi.
Zaten fiyat - yakıt - dir.
Ynt: Kamp Düşmanı - Kene
Merhaba aşağıda nasıl uygulama yapılacağını alıntı yaptım:
Web sitesi;
http://www.kenekovucu.com/kenekovucu_satinal.html
12-13 tl elbise ve dış ortama uygulanabiliyor. Dermotolojik test raporu var.
Ben eskiden kalma düşunce ile kükürt tozu kullanırdım çadır...
Ynt: Gaz Alarmı
Ferhat abi dediğin gibi sensör 5v ben bu sebebten 7805 ısınıyor diye onu iptal ettim. gerilim bölücü devre yaparak. sensöre 5 v gelecek şekilde ayarladım. şu anda çok az elektrik sarfiyatı var. ve çok hassas çalışmakta.
Daha uğraşmıyorum kapalı vaziyette akımı denemek ve...
Feridun bey merhaba,
Hem 17m3 iveco hemde ankaradan. İyi olacak hastanın işine döndü benim iş.
:)
Yakıt gerçekten güzelmiş. Bugün yeni arabalar(binek) 10-11 litre yakmakta. cidden dahada rahatladım ben 12-13 litreyi düşünüyordum...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato
Bu proje yarım mı kaldı acaba??
İncelerken havalandırma menfezleri ile saç arasında kısmen gönye farkından açıklık gördüm. Ama başkada resim yada yazı yazılmamış ?
Ynt: Gaz Alarmı
Ferhat abi sonucta akuden gelen tam dc voltaj. İyibir regule ihtiyaci yok.7805 isiniyor. Bu durum gereksiz geldi direk 12v a cevirdim gayet guzel oldu. Deniyorum bakalim.