Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)
Efe Bey bir süredir bakamıyordum siteye oyüzden daha yeni cevap verebiliyorum size.
Başta gelebilecek gibiydim ama şimdi biraz zor gözüküyor. Bazı maddi sıkıntılarımdan dolayı oyüzden siz beni gelmeyecekmiş gibi düşünün. Çünkü...
Evet benim sıkıntım tamamen onlar onları almaya kalksam 400 tl tutuyor en aşşağı birden hepsini almam mümkün değil. :)
Eğer onları başka bir şekilde ordan kiralama temin etme şansımız var ise ozaman gelebilirim.
Efe Bey bu kampa gelmeyi çok istiyordum aslında Belgrad yürüyüşünde de konuşmuştuk ama şimdi malzeme listesine bakınca benim böyle bir kampa daha hazır olmadığımı anladım gelmem biraz zor. :)
Ben şimdilik İstanbul yürüyüşleriyle...
Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)
Yok olur mu öyle şey. Yanlış bir ifade kullandıysam af ola. Umarım bundan sonra ki katılımlar daha fazla olurda çekirdek evresinden başka bir evreye geçeriz. :)
Bende sizlerle tanıştığıma çok memnunum.
Bundan sonra ki yürüyüşlerin çekirdek kadrosu da belli oldu gibi Efe Bey ve Ailesi, Ceyhun Abi ve ben. :)
Ceyhun abi kusura bakma biraz yoğundum 2 gündür pek fırsatım olmadı oyüzden gecikti fotoğraflar. Çokta çekmemişim fotoğraf kendimi yürümeye verince güzel kareler yakalamak pek mümkün olmadı. :)
Bir daha ki yürüyüşün yakın bir zamanda gerçekleşmesini ve katılımın artmasını bekliyorum.:) ilk yürüyüş çok keyifli geçmişti