carcur kullanıcısının son içeriği

1. C

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

Ynt: Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17 Teşekkür ederim ,topiklerdeki paylaştığınız bilgilerden de çok faydalndım zaten.....Sayenizde cesaretlenip başlıyorum...
  2. C

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

Ynt: Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17 Harika olmuş tebrikler... Bende CLSBOATS tan Plan istedim ama sadece Kargo 58 Usd gibi fiat söylediler nerdeyse plan kadar.Matunuck ve Wood Duck ile ilgileniyorum .2 Plan alsam gümrük te sorun yaşarmıyım ,bilgi verirseniz sevinirm .
  3. C

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Benimde , her ikinizide ısırıyor gözüm :)
  4. C

3 Hannibal ve Hard Enduro

Ynt: 3 Hannibal ve Hard Enduro Süper aksiyon ,raporda güzel olmuş tekerinize sağlık .Paylaşım için teşekkürler.....
  5. C

Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km)

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Kıskandığım bir rota ;)... ;D Fotoğrafların ,anlatımınla birleşince çok güzel bir rapor olmuş tebrikler Murat arkadaşım...
  6. C

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Evet kıskanılacak makine KTM ,bundan önce GS 1200 vardı bende kıskanırdım.Seninde olur inşallah.. Bursa Enduro yu biliyorsan benide biliyorsun mıutlaka .Sanırım Motokankalardansınız... :) İnönü falan olabilirmi?
  7. C

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Selam , :) motosiklet tutkunları. Sanal bile olsa motosiklet üzerine (özellikle eğitim) paylaşımların olduğu ortamlarda olmak beni mutlu ediyor,sanırım burada da çok şeyler paylaşbileceğiz.Enduro kullanıyorum, şehir içinde motor kullanmaktan kaçınıyorum doğaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri