carpanacalan kullanıcısının son içeriği

1. carpanacalan

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Selamlar. Bahsettigim Columbia'lari 1 haftadir giyiyorum, henuz bir sorunla karsilasmadim. Bir aktivite yaptik fena degildi. Gerci yarim numara daha buyuk alsaymisim fena olmazmis. Donusun son 10 - 15 dakikasina kadar iyiydi ama en son yokus inerken biraz parmak uclarimdan...
  2. carpanacalan

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Selamlar tekrar. Sizleri beklemeden Columbia botları aldım. Hafif yürüyüşlerim için yeterli geleceğini düşündüm açıkçası. Kullandıktan sonra da elimden geldiğince anlatırım sizlere. Herkese sevgiler...
  3. carpanacalan

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Selamlar herkese. Izmirli'yim fakat Canakkale'de yasiyorum. Yasim 30. Dogada olmayi seviyorum diyelim iddiali olmadan. Umarim daha da cok olurum bundan sonra. Sevgiler herkese.
  4. carpanacalan

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Herkese selamlar. Uzun zamandir hepinizin okuyucusuyum, nihayet bir tavsiye de ben isteyecegim sizden. Uzun zamandir erteledigim seyleri ufaktan yapmaya basliyorum. Bunun icin oncelikle bir bot ihtiyacim var. Hafif gunu birlik doga yuruyusu yapmayi planliyorum bir sure...
  5. carpanacalan

Kimler Trooper Kullanıyor

Ynt: Kimler Trooper Kullanıyor Selamlar. Bu trooperlar hep Denizli'den satiliyor sanirim. Soyle bir arac gordum, fikirlerinizi almak isterim. Merak ettigim ilk sey 2.3 benzinli motor. LPG ile sehir ici ve sehir disi tuketim miktari nasildir acaba? Arabami satip bunu alabilirim ancak ya da...
  6. carpanacalan

Kimler Trooper Kullanıyor

Ynt: Kimler Trooper Kullanıyor Selamlar. Bu trooperlar hep Denizli'den satiliyor sanirim. Soyle bir arac gordum, fikirlerinizi almak isterim. Merak ettigim ilk sey 2.3 benzinli motor. LPG ile sehir ici ve sehir disi tuketim miktari nasildir acaba? Arabami satip bunu alabilirim ancak ya da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri