cbr1100xx kullanıcısının son içeriği

1. cbr1100xx

Uyurgezer

Merhaba Mustafa bey, öncelikle hayırlı olsun. Buzdolabının içinde ufak yuvarlak bir cam olmalı, oradan yanıp yanmadığını görebilirsiniz ,ayrıca lpg ile çalışan ekipmanların ayrı ayrı vanaları vardır ,buzdolabı vanasının açık olduğuna dikkat edin vananın üzerinde kar tanesi amblemi olur. Sent...
  2. cbr1100xx

2015 Duster'ın Tavan Kısmından Gelen Sesler Ve Servis Hakkında

Arkadaşlar beni kimse yanlış anlamasın amacım Dacia firmasını savunmak değil mağlum ben de bundan öncesinde Subaru, Suzuki, Opel, VW ve bunun gibi araçlara sahip olmuş biri olarak şuanda neye bindiğimin gayet iyi farkındayım. Burda asıl sorun devletin uyguladığı vergiler, bizim çok para ödüyoruz...
  3. cbr1100xx

2015 Duster'ın Tavan Kısmından Gelen Sesler Ve Servis Hakkında

Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun. Bu işler gerçekten şans işi, gerek araç gerkse de güler yüzlü hizmet servisten servise değişiklik gösterebiliyor, bir tanıdığım doğuştan sıfır aldığı Toureg ile daha bayiden çıkarken direksiyon pompası bozulmuş ve size yapılacak olan prosedürün aynısı yapılmış...
  4. cbr1100xx

Çekme Karavanım "turtle"

Merhaba Hüseyin bey, Hayırlı olsun inşallah, darısı en yakın zamanda başımıza [emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. cbr1100xx

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

Merhaba Hüseyin bey, tabiki durum meselesi benimde bir önceki karavanım yaklaşık 20 yıllık avrupa bir karavandı (14 bin tl değerinde) almayı planladığım karavanı da kendimi maddi olarak gerçekten çok zorlayarak almaya çalışcam ( borç v.s ). Aslında hayallerin ertelenmesine karşıyım, icabında...
  6. cbr1100xx

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

Bende Trak 71'in yazdıklarına katılıyorum. Maceraya gerek yok. 3 bin tl fazla verip Dünyanın en iyileri arasına giren Avrupa karavan ( Adria Karavan ) almak çok daha mantıklı. Sahibinden .com'da 38 bin tl'den başlayan fiyatlara müthiş modelleri var. 3'lü sistem buzdolabı ,Truma gazlı ısıtıcı...
  7. cbr1100xx

Suvlar Arasında En İyi Fren Duster'da

Bence bu video araç alma aşamasında vazgeçmeyi gerektirecek bir unsur değil, beni geçirememişti mesela[emoji1] çok'da iyi oldu.Doğru koşullarda takla atmanın her araç için ne kadar kolay olduğunu biraz araştırınca görebilirsiniz. Kısa bir tavsiye olarak söyleyeceğim şu ki Dacia Duster...
  8. cbr1100xx

Bursa ve civarı

Misi kampı'nın açılışını duyduktan sonra sabırsızlıkla Bursa ve civarı için gezi planları yapmaya başladım,kesinlikle herkese tavsiye ederim Bursa ve civarı çok güzel. Misi Camping'de ki görevliler çok iyi ve yardımsever insanlar ayrıca hemen campingin yanında bulunan Misi Köyün güzelliği de...
  9. cbr1100xx

Kastroda 2 Gün

Ynt: Kastroda 2 Gün Umarım magandasız geçmiştir, güzel fotolar[emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. cbr1100xx

Bize'de Nasip Oldu Sonunda :)

Ynt: Bize'de Nasip Oldu Sonunda :) Açıklamalarınız için teşekkürler @Akdeniz45 fakat yazılar mağlesef okunmıyor. Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. cbr1100xx

Ynt: Bize'de Nasip Oldu Sonunda :) Merhaba Aslan28 - evet karavan satılık fakat acelem yok satılmadığı sürece geziyorum. Fakat bir noktada soru yeni alacağım karavan için de geçerliydi çünkü o da 750 kg altı olacak. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. cbr1100xx

Ynt: Bize'de Nasip Oldu Sonunda :) Yurtdışı sitelerinden araştırdım, katavanımın boş ağırlığı 720 kg ve bu durumda ruhsat gerektirmiyo fakat yurtdışına evrak olmadan nasıl çıkacağımı öğrenmem gerekiyor. Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. cbr1100xx

Kısa bir Kastro kampı

Ynt: Kısa bir Kastro kampı Hayırlı yolculuklar ve bol eğlenceler dilerim ayrıca biz de foto bekliyoruz. Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. cbr1100xx

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Ben de Adria karavanların Türkiye'ye gelişine çok sevindim ve eski karavanamımın yanına en yakın zamanda bir adria 3.70 veya 3.90 almak istiyorum. Bakalım yerli karavan üreticileri bu fiyat ve kalite karşısında ne yapacaklar?! Sent from...
  15. cbr1100xx

Kısa bir Kastro kampı

Ynt: Kısa bir Kastro kampı Merhaba Hakan bey, göl kenarında kaldığımız yer Kastro kamping alanının içinde kalıyor. Koordinatlar: 41.5882 - 28.1419 Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,692
Kaydolan Son Üyemiz
adiduaolanadam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri