ccrypto kullanıcısının son içeriği

1. C

Karavanciliğa Ilk Adim Ve Kafamda Ki Soru Işaretleri

1993 model Chateau marka 660 kg. olan Avrupa 2.el alarak noktaladım.
  2. C

Çekme Karavanımı Yapıyorum Yardım Edebilir Misiniz?

Bugün Antalya Emniyet Müdürlüğü Ruhsat Şubeye çeki demirimi ruhsata işletmek için başvurdum.Oradaki memur arkadaşa 750 kg. altı karavanım için plaka almak istediğimi ilettim, memur bey, 750 kg. altı römorklar için plaka zorunluluğu yoktur dedi, vermediklerini ifade etti. Karavanım ile yola...
  3. C

Yorumunuz için teşekkür ederim, tercihinize saygı duyuyorum, ancak güney karavanın yapısı ve görüntüsü içime hitap etmiyor yada yerli imalatlar.
  4. C

750 Kg Altı Diye Satılan Ancak 850-950 Kg Olan 2. El Avrupa Karavanlarla Seyahat Ve Belge Sorunu

Mesut Bey, 5 yataklı olup, su ısıtıcısı olup 750 kğ. olması mantık dışı, bir daha düşünün
  5. C

750 Kg Karavan Için Araç

Merhaba, yerinizde olsam MMT şanzıman ile karavan çekmeye korkar, Toyota' dan bilgi isterim.
  6. C

Çekme Karavanda Hangi Tip Tuvalet

Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim.
  7. C

Haklısınız, bu konuda daha önce açılmış çok konu mevcutmuş :)
  8. C

Hayırlı geceler Gezenbilir üye dostları, 2' nci el Avrupa çekme karavan arıyorum; ilanlarda kiminde yandan kasetli tuvalet mevcut, kiminde porto potti tip mevcut. Karavancı dostların tecrübelerine ihtiyacım var, her ikisininde avantajları ve dezavantajları nelerdir? Yorum yazan dostlara şimdiden...
  9. C

750 Kg Karavan Için Araç

Hayırlı olsun.
  10. C

750 Kg Karavan Için Araç

Satarsanız talibim :)
  11. C

2 Yetişkin+2 Çocuk En Uygunu Sizce Hangisi...

İyi akşamlar, ruhsatsız 2000 model 1600 Kğ. karavana istenen fiyat çok yüksek, ancak sabit bir yere konmak için alınabilir düşüncesindeyim.
  12. C

Evladımızdan Haber Var Bu Restorasyon Dillere Destan.......

emeğine sağlık, plakaya bakmadım ama bugün Antalya çevre yolunda gördüm, gözüm aynadan başka yeri görmedi :)
  13. C

Hocam teşekkür ederim. Hayırlısı ne ise o olsun gerçekten hayatımızda, ELTESAN firmasınında fiyatları çok yüksek, şimdilik mantığımı dinleyip sıfır almaktan vazgeçtim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri