cem cihan kullanıcısının son içeriği

1. cem cihan

Prado Almaya Adım Adım

:0)
  2. cem cihan

Gezenbilir Bursa Uludağ Kış Tırmanışı

tebrikler
  3. cem cihan

Prado Almaya Adım Adım

Benmi araçta var;Usbden parça dinleniyor ama parçaların kaydedildiği usbnin tipi ve formatı önemli her usb tanımıyor; Cd changer iptal olmuyor,araç üzerindeki cd ye 2 kere basınca adapröte geçiş yapıyor; Telefondan aux aldığı için telefon ve bu çıkış yeterli.
  4. cem cihan

Prado Almaya Adım Adım

iyi günlerde kulanın
  5. cem cihan

Toyota Yedek Parça

Ynt: Toyota Yedek Parça şase numarasını şu an veremiyorum;(araç burda değil)
  6. cem cihan

Toyota Yedek Parça

Ynt: Toyota Yedek Parça arka kapı cam kontrolleri sağ-sol 2004 prado 4.0 varmıdır? İyi akşamlar
  7. cem cihan

Mt Lastik Yardım

Ynt: Mt Lastik Yardım cooper mantıklı duruyor
  8. cem cihan

Mt Lastik Yardım

Ynt: Mt Lastik Yardım Bora bey bende 45000km geolander kulandım ; Bu lastiklerle gitmediğim yer kalmadı,özellikle istanbulda kaldığım her hafta sonu tek başıma kastamonuya kadar tüm bölgelerin dağlarını 4 mevsim gezdim-onroad-offroad-noroad lastikler-araç ikilisiyle mükemmeldi; MT yi...
  9. cem cihan

Mt Lastik Yardım

Ynt: Mt Lastik Yardım Bora bey Üzerindeki lastikler eskidi bu nedenle değiştirmek istiyorum,yaklaşık 45000km gittim; Yokohamadan memnunum ama BF'ide tecrübe etmek lazım ,
  10. cem cihan

Mt Lastik Yardım

Ynt: Mt Lastik Yardım teşekkürler bahadır bey; haklısınız asfaltta çok kötüymüş mt kararsız kaldım at ye dönmeyi düşünüyorum
  11. cem cihan

Mt Lastik Yardım

Tüm arkadaşlara iyi günler; Malumunuz mevsim kışa döndü,aracımda bulunan Yokohama Geolander Ats 265-65-R17 lastikleri değiştime zamanı geldi Bunun yerine BT-GOOFRICH 265-65-R17 Mub Terrain lastik takmak istiyorum ama TC de bulmak imkansız veya ben bulamıyorum,bunun yerine piyasada bulunan...
  12. cem cihan

Mengen-pazarköy-sorgun-keltepe

Ynt: Mengen-pazarköy-sorgun-keltepe dvm iyi seyirler
  13. cem cihan

Ynt: Mengen-pazarköy-sorgun-keltepe devam doğa sanatları müzesini gezmeye
  14. cem cihan

Ynt: Mengen-pazarköy-sorgun-keltepe Yenice ormanlarının her karesi bir tual
  15. cem cihan

Ynt: Mengen-pazarköy-sorgun-keltepe ft