Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar,
Chevy Blazer 97 aracımda son günlerde bir şanzıman sorunu yaşıyorum. Aracın devri artıyor fakat hızlanmıyor, ben şanzıman yağından kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Sizin bir fikriniz var mı?
Vurgun Nedir?
Merhaba! Bu yazımda sizlere dalışla ilgili olan olmayan herkesin belki de en çok merak ettiği konu olan halk arasında vurgun olarak bilinen dekompresyon hastalığından bahsedeceğim. Terim olarak da bu yazıda “vurgun” terimini kullanacağım. Çünkü hiç kimsenin terimlerle boğuşmasını...
Sizlere günümüzde kullanılmakta olan su altı solunum sistemleri hakkında bilgi veren bir yazı dizisi hazırlamak istedim. Bu yazı dizisinde yaygın olarak kullanılan açık tip solunum sistemlerine, yarı kapalı tip solunum sistemlerine ve kapalı tip solunum sistemlerine değineceğim. Bu gün açık tip...
Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım
Şu an daha ayrıntılı bakıyorum. Sanırım teyp çıkartılarak eğer şemasını bulabilirsek lehimle aux kablosu eklenebiliyor. linkte ilgili görseller var...
Bence yeni bir teyp seçmeniz daha makul olur. Sonuçta bu teypler eski model. Bu konuda teknoloji çok hızlı ilerliyor. Navigasyon entegrasyonunda önemli bence. Ama ben illa orijinal isterim derseniz. AUX için şu linki inceleyebilirsiniz...
Ynt: Lpg Gösterge Sorunu
Sorun simit tank ve şamandırada. Bende iki araçta da simit var ve doğru göstermiyor. LPG aldığınızda km. göstergesini sıfırlayın. Ona göre hareket edin. Aşağı yukarı ne kadar yaktığını aracın tahmin edersiniz.
Merhaba,
Bu araçların cd çalarları sorunlu sanırım. Benimki de çalışmıyor. AUX olayını araştırdım. AUX tuşu olmasına rağmen ne önde n de arka da port yok. Zaten benim Honda da böyle. Düğme var port yok. Port için bu teyplere aux aparatı almak lazım. EBAY'da...
Merhaba,
Scuba dalış da kullanılan ekipmanlarla ilgili bir yazı www.rotadive.com adresinde yayınlandı.
Aynı konuyla ilgili konu başlıkları www.rotadive.com/forum adresinde açıldı. Gelin oraya da üye olun tartışalım konuşalım.
Merhaba,
Daha önce ben 120km. Sabit hızda yakıt tüketimini yazmıştım. Bu hızı 80-90 km lere indirdiğinizde aldığınız sonuç normal. Sanıldığı kadar uçuk yakıt tüketimi yok bu arabaların. Tabi ki arazi şartlarında, agresif kullanımda yakıtta artar. İnsan bile...