Cemço kullanıcısının son içeriği

1. C

2000 model G500 Ön Koltuk

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk selamlar, elinize ve emeğinize sağlık, harika görünüyor. kazasız belasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle Cem Çoban
  2. C

Satılık Toyota Land Cruiser VX100

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser VX100 Merhaba, Araç İstanbul'da bulunmaktadır. Araca hiç lpg takılmamıştır. Saygılarımla Cem Çoban
  3. C

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser VX100 selamlar herkese, istediğimiz son fiyat 41.000 tl dir. Araç satışa hazır durumdadır saygılarımla Cem Çoban
  4. C

CJ-8... O Bir Fenomen

Ynt: CJ-8... O Bir Fenomen 4-5 ay önce 17.750 ye satılmıştı o araç.Bakalım şimdi ne fiyat görecek
  5. C

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE bence bu tüketim bile fena değil sanki 0,60 kuruş gibi bi hesaba geliyo kilometrede, kulaktan dolma arkadaşlar daha yüksek sölüyolardı gerçek kullanıcı olarak size oyüzden sormak öğrenmek istedim. Teşekkürler bilgi için ( Bu arada resimleri dikkatli inceledimde...
  6. C

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE selamlar hüseyin abi :) çağlar bey aracın yakıt tüketimini ölçme şansınız oldumu hiç??
  7. C

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE çağlar bey yeni aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle Cem Çoban
  8. C

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser VX100 Merhaba, Araçta değişen sadece sağ ön kapıdır muhtelif yerlerinde boya vardır. Mekanik olarak problemsiz bir araçtır. ekstra olarak tv mevcuttur. Son olarak tüm içi detaylı temizlik yaptırılmıştır. Araç şu anda Aşkın Jeepte konsinye olarak durmaktadır...
  9. C

Araç tavsiyesi

Ynt: Araç tavsiyesi Merhaba, İlk mesajlarınızdaki aşkın jeepte bulunan siyah 2001 model land cruiser bize aittir. Aracı konsinye olarak satılması için aşkın jeep e bırakmıştık. Araç ile ciddi ilgileniyorsanız fiyatta indirim yapabiliriz. Bilgilerinize sunarım. İyi akşamlar dilerim. Cem Çoban
  10. C

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları abi bence 460 g ye yapılacak en iyi motor değişikliği 606 motor takmaktır diye düşünüyorum tabi 603 pompalı olarak. Sonuç olarak orjinal 606a motorlu g ler var 99 2000 model o yüzden 606 motor takarken motor takozları karter değişikliği gibi orjinal...
  11. C

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları hüseyin abi selam biz de geçen sene 606 motor koyduk otomtik şanzuman ile ancak arabanın toplaması kaldı motor aracın üzerin e takılı duruyor öle toplayamadık kaldı öylecene :) 606 koyan ikinci kişide benim ozaman 460 kasaya desene :) saygılar
  12. C

bu aracın konu başlıgını bulmama yardımcı olurmusunuz ?

Ynt: bu aracın konu başlıgını bulmama yardımcı olurmusunuz ? merhaba, aracı ben toplamıştım, motor olarak 250 turbo dizel koymuştuk sonra bu motoru yine sitede tanıştığımizzet arkadaşıma verip orjinla 240 motorunu takıp öle satmıştım. aracın elektrik aksamında herhangi bir problem yoktu, 4...
  13. C

TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz ilan aynı aracın ilanı p.tesi ilk ilandaki telefonu aradığımda satıldı denmişti. Şimdi alanda satıyor demekki bir sorun var araçta heralde
  14. C

TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz Merhaba, araca bakabildiniz mi acaba? İlan benimde dikkatimi çekmişti gidip bakmak istemiştim ama olmadı. Siz bakabilidinizmi?
  15. C

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım selamlar, Geldik geldik buradayız, sanırım herkes şu anki piyasa şartlarından dolayı işe güce dalmış durumda.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR