ceminal kullanıcısının son içeriği

1. ceminal

Prag'tan Roma'ya Ucuz ve Güvenli Geçiş

Arkadaşlar , Mayıs 2010 da Ankara --> Prag --->Roma ---> Ankara seyahati düşünüyorum Prag ---> Roma parkuru biraz uzun geldi Ankara --Prag ve Roma---> Ankara uçuşlarını THY ile ayarlayabiliyorum . Prag dan Romaya geçişi de Viyana üzerin düşünüyorum ( Viyanada bir iki gün kalarak ). Ancak bir...
  2. ceminal

Yunanistan 2010

Ynt: Yunanistan 2010 Arkadaslar Ankaradan bende katilmak isterim fikir çok güzel trense tren otomobilse otomobil hatta Ankaradan 4-5 kişi de bir vito ile dahil olabiliriz önemli olan gezinin şekkilenmesi , acikcasi bizim dedeler balkan harbinden sonra Selanikden gelmiler bundan dolayi oralari...
  3. ceminal

Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009) Katılmak isterdim ama o gün için başka bir iftar yemeği organizasyonunmuz var :( . Teşekkürler
  4. ceminal

Avrupa Seyahati Anılarımız

Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız Süper bir gezi olmuş ayrıca , gezi dışında verdiğiniz gezi güzergahı , fiyatlama , vize işlemleri , sigorta vs... gibi bilgilerde çok faydalı olacağına inanıyorum . Teşşekkürler
  5. ceminal

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Cem İnal Doğum Tarihi Ve Yeri: 1971 - Adana Memleket: Semt: K. Esat İlgi Alanı: Günübirlik doğa yürüyüşleri yapmayı isterim ... :)
  6. ceminal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam siteyi dün keşfettim ve çok beğendim emeği geçen herkezin eline sağlik mümkün olduğunca Ankara daki etkinliklere katılmak isterim . Saygılar Cem

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri