Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ,
Mayıs 2010 da Ankara --> Prag --->Roma ---> Ankara seyahati düşünüyorum Prag ---> Roma parkuru biraz uzun geldi Ankara --Prag ve Roma---> Ankara uçuşlarını THY ile ayarlayabiliyorum . Prag dan Romaya geçişi de Viyana üzerin düşünüyorum ( Viyanada bir iki gün kalarak ). Ancak bir...
Ynt: Yunanistan 2010
Arkadaslar Ankaradan bende katilmak isterim fikir çok güzel trense tren otomobilse otomobil hatta Ankaradan 4-5 kişi de bir vito ile dahil olabiliriz önemli olan gezinin şekkilenmesi , acikcasi bizim dedeler balkan harbinden sonra Selanikden gelmiler bundan dolayi oralari...
Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)
Katılmak isterdim ama o gün için başka bir iftar yemeği organizasyonunmuz var :( . Teşekkürler
Ynt: Avrupa Seyahati Anılarımız
Süper bir gezi olmuş ayrıca , gezi dışında verdiğiniz gezi güzergahı , fiyatlama , vize işlemleri , sigorta vs... gibi bilgilerde çok faydalı olacağına inanıyorum . Teşşekkürler
Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu
Ad - Soyad: Cem İnal
Doğum Tarihi Ve Yeri: 1971 - Adana
Memleket:
Semt: K. Esat
İlgi Alanı: Günübirlik doğa yürüyüşleri yapmayı isterim ... :)
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selam siteyi dün keşfettim ve çok beğendim emeği geçen herkezin eline sağlik mümkün olduğunca Ankara daki etkinliklere katılmak isterim .
Saygılar Cem