cengizvur kullanıcısının son içeriği

1. cengizvur

50mm Lens Seçimi

Ynt: 50mm lens secimi: 1.4 mu, 1.8 mi ? Tecrubenizi paylaştıgınız için cok teşekkür ederim. 18-200 VRII ya ek olarak 1.8i alacagım. Saygılar
  2. cengizvur

50mm Lens Seçimi

Ynt: 50mm lens secimi: 1.4 mu, 1.8 mi ? Yorumlarınız için tesekkur ederim. 1.8 ile baslamak iyi olacak sanırım.
  3. cengizvur

50mm Lens Seçimi

Arkadaslar, Nikon D90 + 18-200 VR II lens satin aldim, bir hafta icinde elimde olacak. Ancak bir de 50 mm bir lens alip dusuk isik problemini de asmak istiyorum. 50mm 1.4 ve 1.8 arasinda ciddibir fiyat farki var. Sizce o kadar para verip 1.4 mu almak lazim, yoksa 1.8 de hayat kurtarir mi...
  4. cengizvur

Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar

Ynt: Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar Merhabalar, bir hafta icinde asagidaki liste elimde olacak, bir aksilik cikmaz ise. Heyecandan simdiden yazdim :-) Body Nikon D90 Lens Nikon 18-200mm DX f/3.5-5.6 ED VR II Diğer ekipmanlar UV Filtre 8 GB SDcard Ne Tarz Fotoğraf Çekmekten...
  5. cengizvur

Nikon D90 ve 18-105 Lens Seti Hakkında Düşünceleriniz?

Nikon D90 body ile 18-105 nikon lens set olarak satiliyor. Bu seti almayi dusunuyorum. Sizce 18-105 nikon lens yeterli midir? Ekonomik bir lens olan 18-200 sigma lens icin fikriniz nedir? Saygilarimla.
  6. cengizvur

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Murat Bey, Yorum icin tesekkurler. Daha once Nikon bir camera kullanmadim ama bu DSLR`e yeni baslayanlar icin D90 in iyi bir camera oldugu yorumunu duydum. HD Video cekmeside cok hos. Saygilar
  7. cengizvur

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Gezenbilir`e yeni katildim. Canon S3 IS den bir DSLR makinaya gecmek istiyorum. Nikon D90 uzerinde cok duruyorum. Video cekme ozelligi beni cezbetti. Biraz da digerlerine gore ekonomik. D90 yerine onerilebilecek daha iyi baska bir marka DSLR makina...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR