Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
hay allah simdi farkettim ilk koyduğum ilanın linki yanlış olmuş :) hani o kadar para verip alsam bile araziye girmeye kıyamam gibi geliyor :) :) zaten arazinin ortasinda abs falan, bana fazla gelir.ama çok yakisikli lr
bilgi için çok teşekkür
orta...
Ynt: Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender
bu güne kadar okuduğum en güzel forum başlığı...
gerçekten paylaşım için teşekkürler,çok keyifliydi zevk aldım :)
son 20 senedir hayalini kuruyorum defender in.buna benzer çok sevdiğim 1 2 aracım daha var ama...defender i tek geçerim.
Ynt: Fırtına Takvimi
bu fırtına takvimi klimatolojik ve istatistiki olarak hazırlanmıştır denizlerde ki muhtemel firtinalari icerir.son zamanlarda iklimsel olarak farklılık gostermektedir.her seye ragmen dikkate alınması gereken bir listedir.özellik ile denizcilere fayda saglar.
karadan...
Ynt: Scuba Malzemeleri
egitmen olarak
aletli dalışa yeni başlıyacak arkadaşlara bütün bunları ayrıntılı bir şekilde 1yıldız dalıcı kursunda anlatıyoruz.malzeme seçmeden önce bir dalış kursuna gitmelerini tavsiye ederim.
dalisa yeni başlıyacak arkadaşlara malzeme secimi konusunda sunları soyleye...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-defender-110-pick-up-2010-askin-jeep-ten/detay
selamlar
bu ilan ile görüşen var mı arkadaşlar?
bir bilgisi olan var mı yani...yada gidip bakan!
bu yada bunun gibi askeriyeden...