Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce sülüklügöle gitmiştim fakat çubuktan sülüklügöle yürümek istiyorum. Linki aşağıda olan rota çubukgölünden başlıyor yaylaların içinden geçip gölün üzerindeki heyelan bölgesinin kenarından göle iniyor. Bölgeyi bilen arkadaşlardan rota ile ilgili tavsiye, su kaynakları ve kamp yeri...
Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)
kaptan kendi nivasıyla gitmiş ama arazi aracı olmayanlar için sülüklügöle çıkışın ilk başladığı sapağın oralardaki köyün kahvesine gidip Güven kardeşi sorarsanız size kesin yardımcı olacaktır. Kendisi de bir niva sahibi
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)
Mert'e ve ilk kez geziye katılıyor olmama rağmen hiç yabancılık çekmememi sağlayan büyün arkadaşlara çok teşekkürler.
Reha abi heryerdeydi muhteşem bir enerji ne yer ne içer sormak lazım
bir önceki gece...
Ynt: Ankara Yenikent (Akçaören Köyü) Defender Kurtarma Operasyonu (01 Kasım 2009)
Keşke yanınızda bi yönetmen bi de kameraman olsaydı
belgesel tadında izlerdik
Ynt: Bu Adamlar Ne Yapıyor
bi zaman sonra hisleri köreliyor sanırım
yada kafayı vurmaktan kokpit kafasının şeklini alıyor konforlu bir şekilde yola devam ediyor
Ynt: Düz Duvara Tırmananlar
videodaki ilk ve son tırmanış nasıl olmuş olabilir.
1. newton bizi fena kandırdı
2. ben bu işi bilmiyorum (çok kuvvetli ihtimal)