cerdemir kullanıcısının son içeriği

1. cerdemir

Çubukgölü - Sülüklügöl Geçişi Hakkında

Daha önce sülüklügöle gitmiştim fakat çubuktan sülüklügöle yürümek istiyorum. Linki aşağıda olan rota çubukgölünden başlıyor yaylaların içinden geçip gölün üzerindeki heyelan bölgesinin kenarından göle iniyor. Bölgeyi bilen arkadaşlardan rota ile ilgili tavsiye, su kaynakları ve kamp yeri...
  2. cerdemir

Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) kaptan kendi nivasıyla gitmiş ama arazi aracı olmayanlar için sülüklügöle çıkışın ilk başladığı sapağın oralardaki köyün kahvesine gidip Güven kardeşi sorarsanız size kesin yardımcı olacaktır. Kendisi de bir niva sahibi
  3. cerdemir

Satılık Dağ Malzemeleri

Ynt: Satılık Dağ Malzemeleri bravo
  4. cerdemir

tertemiz vitara 2.0 v6

Ynt: tertemiz vitara 2.0 v6 araç gündüz yedpada mı? sanki f caddesinde aracı grmüş gibiyim
  5. cerdemir

2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması - Bolu / Sarıalan (07 - 08 Kasım 2009) Mert'e ve ilk kez geziye katılıyor olmama rağmen hiç yabancılık çekmememi sağlayan büyün arkadaşlara çok teşekkürler. Reha abi heryerdeydi muhteşem bir enerji ne yer ne içer sormak lazım bir önceki gece...
  6. cerdemir

2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009) bizde konvoy halinde izmit civarlarındayız
  7. cerdemir

2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009) kahvalyıya bende varım
  8. cerdemir

Ankara Yenikent (Akçaören Köyü) Defender Kurtarma Operasyonu (01 Kasım 2009)

Ynt: Ankara Yenikent (Akçaören Köyü) Defender Kurtarma Operasyonu (01 Kasım 2009) Keşke yanınızda bi yönetmen bi de kameraman olsaydı belgesel tadında izlerdik
  9. cerdemir

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Mert Bey sağolsun tişörtüme kavuştum. Beklediğimden daha kaliteli çıktı memnunum.
  10. cerdemir

Bu Adamlar Ne Yapıyor

Ynt: Bu Adamlar Ne Yapıyor bi zaman sonra hisleri köreliyor sanırım yada kafayı vurmaktan kokpit kafasının şeklini alıyor konforlu bir şekilde yola devam ediyor
  11. cerdemir

Sakarya Hendek Uludere Suda Dans (30 Eylül 2009)

Ynt: Sakarya Hendek Uludere Suda Dans (30 Eylül 2009) bende 2 yıl Hendekte yaşadım daha ne güzellikler var oralarda
  12. cerdemir

Düz Duvara Tırmananlar

Ynt: Düz Duvara Tırmananlar videodaki ilk ve son tırmanış nasıl olmuş olabilir. 1. newton bizi fena kandırdı 2. ben bu işi bilmiyorum (çok kuvvetli ihtimal)
  13. cerdemir

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) ah cebit olmasa ah cebit olmasa yada biz katılımcı olmasak
  14. cerdemir

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) haklısın ufuk abi bir dahaki sefere eşim ve oğlumla gelirim erken kaçmam gerekmez.
  15. cerdemir

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) etkinlik çok güzeldi düzenleyenlere ve katılanlara teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.