CESİ kullanıcısının son içeriği

1. C

2000cc t2

Ynt: 2000cc t2 ŞENOL USTANIN BRANŞINI(MOTORCUMU,KAPORTACIMI VS)YAZARSAN SEVİNİRİM.
  2. C

Volkswagen T3 Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Volkswagen T3 Yorumlarınızı Bekliyorum Sayın bahcecim hava soğutmalı t3 ler için yanlış bilgiler vermiş.Doğrular şöyledir:Projeniz doğruysa heryerde ruhsata işletebilirsiniz(bir su haznesi ve bir devridaim motoru monte edilerek egzos vasıtasiyle sıcak su sağlanacak).İkinci olarak hava...
  3. C

T3 Bisiklet Askisi

Ynt: T3 Bisiklet Askisi HERKEZE MERHABA,UZUN ZAMANDIR BU APARATI ARIYORUM .TOPLU YAPTIRILIRSA BENDE KATILMAK İSTERİM
  4. C

Karavancıların Hobileri

Ynt: Karavancıların Hobileri cümlemize
  5. C

Karavancıların Hobileri

Ynt: Karavancıların Hobileri hoşbulduk.babanızın memuriyeti hangi şehirlerde geçti.Şu anda sağmı.
  6. C

Karavancılık Kimler için Uygun Değildir?

Ynt: Karavancılık Kimler için Uygun Değildir? Alınan arkadaşlardan özür dilerim.Kimseyi kırmak amacında değildim.Sadece böyle bir başlık görünce içimdekileri yazıverdim.Farklı düşünceler özgürce ifade edilmezse böyle formların ne tadı olurki(tabiiki hakaret hariç).Bütün doğa tutkunları ve...
  7. C

Karavancıların Hobileri

Ynt: Karavancıların Hobileri 2005 de emekli oldum.Emekli olduktan sonra arıcılığa başladım ve en büyük hobim oldu.Arıcı arkadaşlar varsa tanışmak isterim.
  8. C

Ynt: Karavancılık Kimler için Uygun Değildir? sayın teos avrupada 5 milyon karavan olduğundan ve bunların mutfak ve duş-wc leri olduğundan bahsetmiş.Evet doğrudur zaten akside olamazdı.Çünkü bilindiği gibi avrupa yaz aylarındada bol miktarda yağış alır ve techizatı eksik bir karavanla tatil...
  9. C

Ynt: Karavancılık Kimler için Uygun Değildir? DOSTUM AZ BİLE YAZMIŞSIN.ÖRNEK Mİ :TAM TEŞEKKÜLLÜ MUTFAKLAR.BİR DOĞASEVERİN,BİR KAMPÇININ KARAVAN İÇİNDE YEMEK PİŞİRMESİNİ( HER TARAFA YEMEK KOKUSU SİNMESİ DE CABASI)HİÇ ANLAMIYORUM VEDE İNSANIN DIŞKISIYLA AYNI ORTAMDA YAŞAMASINI DA HİÇ ANLAMIYORUM...
  10. C

VW T3 TURK ( dagciark28 )

Ynt: VW T3 TURK ( dagciark28 ) HOCAM BENDEDE T3 VARDA; BİR ÇEKİ DEMİRİ TAKTIRMAK İSTİYORUM .SENİN ARABADA DİKKATİMİ ÇEKTİ.SADECE TAMPONA BAĞLI GİBİ GÖZÜKÜYOR RESİMDE.ORJİNALİ BÖYLEMİ.TAMPONA GÜÇLENDİRME UYGULAMAK GEREKİRMİ.BU ARADA ARABAN SÜPER TEMİZ.O KOLTUKLARA NASIL KIYCAN.GÜLE GÜLE KULLAN.
  11. C

VW T3 El Kitabı

Ynt: VW T3 El Kitabı CEM BEY BİR SORUM DAHA VAR.UMARIM SİZİ SIKMIYORUMDUR. 1. VE 2. VİTESLER ÇOK ZOR GEÇİYOR.GÖSTERDİĞİM TAMİRCİLER ŞU TÜR ŞEYLER SÖYLÜYOR:O KADAR DA ZOR GEÇMİYOR CANIM,BU ESKİ ARABA OKADAR OLACAK; MOTOR ARKADA OLAN ARABALARDA 4M LİK BORUYLA HAREKET ARKAYA AKTARILIYOR BU YÜZDEN...
  12. C

VW T3 El Kitabı

Ynt: VW T3 El Kitabı CEM BEY TEŞEKKÜRLER
  13. C

VW T3 El Kitabı

Ynt: VW T3 El Kitabı teşekkür ederim.Bir sorum daha var.Cam silecek suyu nereden konuyor?
  14. C

VW T3 El Kitabı

Ynt: VW T3 El Kitabı verdiğin bilgiler için teşekkür.benim t3'üm 9 kişilik minübüs.şasi numarası WV2ZZZ25ZBH. ANCAK VERDİĞİNİZ ÇİZELGEYE UYMUYOR.ÇÜNKÜ 7 VE 8. HANELERDEKİ 25 RAKAMI CAMPER GÖSTERİYOR.4 5 VE 6. HANELERDEKİ ZZZ RAKAMLARIDA NEYİ İFADE EDİYOR ANLAMADIM.
  15. C

Ruhsatla Uyuşmayan Tadilat Yurtdışında Sorun Yaratır mı?

9 KİŞİLİK MİNÜBÜS RUHSATLI BİR T3 VW ALDIM.ARKADAKİ İKİ SIRA KOLTUK SÖKÜLEREK SABİT YATAK ŞEKLİNDE DÜZENLENMİŞ.BU VAZİYETTE YURT DIŞINDA (VE DE YURT İÇİNDE) SORUN YAŞARMIYIM.YANİ PARA CEZASINA RAZIYIM DA TRAFİKTEN MEN ,ARABAYI BAĞLAMA GİBİ DURUMLAR OLABİLİR Mİ.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri